reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Aga, zazdroszczę chuścioszka:cool2:. Ja dzisiaj wyrzuciłam trochę grzybów. Lubię zbierać, ale robić już nie za bardzo, a że męża nie ma w domu (bo na pewno by coś z nimi zrobił), to poszły do kosza.

Hej!

Iza,Martynka jak zwykle suuuper:)

Głos na Jasia polaciał:)

Tez lubie zbierac grzyby pod warunkiem ze sa hehe,jeszcze uwielbiam w kazdej postaci:)

A ja wczoraj troszke pozimprezowalam,teraz sie ograniam,po drodze zakupy bo na obiad nic nie mam i do tesciowej na kawe...
Czekam az mgla opadnie ale sie chyba nie doczekam;)

Milej niedzieli!

U mnie tez mgla caly dzien...

Po obiedzie zaliczylismy kolo nas lasek,pol reklamowki grzybow a jaka frajda dla dzieci hehe...i to nadziewanie na sznurek,fajnych mam pomocnikow...trzy sznury sie susza;).Powiem Wam w sekrecie ze znalazlam az trzy grzyby haha tyle tych lisci na mchu,kora i do tego ja slepa...ale reszta zbieraczy dala rade;)

zbierac lubie mniej ale jesc w kazdej ilosci i postaci ;( Asia na tylek za te grzyby masz ode mnie !!!!

wiekszosc ususzylam bo do potraw zużyje, troszke zamrozilam na sos/zupe... niestety w tym roku nie udalo mi sie w occie zrobić a UWIELBIAM !!!!!!

dzisiaj zaliczyłam jeden cmentarz (zawsze robie to wczesniej) potem zakuuuupy i leżakowanie w domu hehe ;)

reklama
Do góry