reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
w kozielcu zajecia prowadzi znajoma - rewelacyjne sa :) my 17 listopada sie wybieramy grupą wieksza ze znajomymi :)

tarczyca.. ja mam nadczynnosc :D powiekszone platy o 1,5 i o 1 cm :)

Asiu ja moge polecic akademie szkraba animacja bez rodzicow lub U Kubusia z rodzicami :) innych miejsc nie znam :)

Tak Pani z Kozielca bardzo fajniutka, wcześniej pracowała w Siennie gdzie klasa była rok temu :)

Planowałyśmy z córcią zaciskać kciuki za piłkę i guzik.... jak zwykle ktoś dał ciała. Na FB aż kipi od żartów - prawie się od nich popłakałam :-)

Witam środowo :)
Arabella i jak znalazłaś panią lub miejsce na imprezkę?

Może znacie restaurację w Hotelu "Pan Tadeusz" w Osielsku? Nie wiem czy jest tam jakies miejsce do zabawy dla dzieci ???

Witam środowo :)
Arabella i jak znalazłaś panią lub miejsce na imprezkę?

Może znacie restaurację w Hotelu "Pan Tadeusz" w Osielsku? Nie wiem czy jest tam jakies miejsce do zabawy dla dzieci ???

W ramach oszczędności robimy imprezkę w domu. Sama będę musiałą zająć się dziećmi. Mam nadzieję, że jakoś przeżyję 2,5h!

Chodzi Ci o tego Pana Tadeusza na początku Osielska? Bo jak jedziesz na Gdańska, to zaraz za Nissanem jest hotel-restauracja Pan Tadeusz, a potem, bliżej centrum, ale po lewej jest jeszcze hotel Pan Tadeusz. Jakby co, to ja mieszkam 300m od tego pierwszego ;-)

W ramach oszczędności robimy imprezkę w domu. Sama będę musiałą zająć się dziećmi. Mam nadzieję, że jakoś przeżyję 2,5h!

Chodzi Ci o tego Pana Tadeusza na początku Osielska? Bo jak jedziesz na Gdańska, to zaraz za Nissanem jest hotel-restauracja Pan Tadeusz, a potem, bliżej centrum, ale po lewej jest jeszcze hotel Pan Tadeusz. Jakby co, to ja mieszkam 300m od tego pierwszego ;-)

Ciężkie pytanie ;-) to ile tych Tadziów jest ? Chodzi mi o ten: Hotel Pan Tadeusz*** Szosa Gdańska 43 Osielsko.

reklama
Do góry