reklama
AgnieszkaJ
Fanka BB :)
w kozielcu zajecia prowadzi znajoma - rewelacyjne sa my 17 listopada sie wybieramy grupą wieksza ze znajomymi
tarczyca.. ja mam nadczynnosc powiekszone platy o 1,5 i o 1 cm
Asiu ja moge polecic akademie szkraba animacja bez rodzicow lub U Kubusia z rodzicami innych miejsc nie znam
tarczyca.. ja mam nadczynnosc powiekszone platy o 1,5 i o 1 cm
Asiu ja moge polecic akademie szkraba animacja bez rodzicow lub U Kubusia z rodzicami innych miejsc nie znam
Tak Pani z Kozielca bardzo fajniutka, wcześniej pracowała w Siennie gdzie klasa była rok temu
Planowałyśmy z córcią zaciskać kciuki za piłkę i guzik.... jak zwykle ktoś dał ciała. Na FB aż kipi od żartów - prawie się od nich popłakałam :-)
Planowałyśmy z córcią zaciskać kciuki za piłkę i guzik.... jak zwykle ktoś dał ciała. Na FB aż kipi od żartów - prawie się od nich popłakałam :-)
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Iza w zeszlym roku jak byłam to nie było tam "takiego" miejsca;/...nie wiem jak teraz.
arabella
Mamy październikowe 2007
Witam środowo
Arabella i jak znalazłaś panią lub miejsce na imprezkę?
Może znacie restaurację w Hotelu "Pan Tadeusz" w Osielsku? Nie wiem czy jest tam jakies miejsce do zabawy dla dzieci ???
W ramach oszczędności robimy imprezkę w domu. Sama będę musiałą zająć się dziećmi. Mam nadzieję, że jakoś przeżyję 2,5h!
Chodzi Ci o tego Pana Tadeusza na początku Osielska? Bo jak jedziesz na Gdańska, to zaraz za Nissanem jest hotel-restauracja Pan Tadeusz, a potem, bliżej centrum, ale po lewej jest jeszcze hotel Pan Tadeusz. Jakby co, to ja mieszkam 300m od tego pierwszego ;-)
AgnieszkaJ
Fanka BB :)
Asiu - juz po przeprowadzce ?? cosik mi umknelo
W ramach oszczędności robimy imprezkę w domu. Sama będę musiałą zająć się dziećmi. Mam nadzieję, że jakoś przeżyję 2,5h!
Chodzi Ci o tego Pana Tadeusza na początku Osielska? Bo jak jedziesz na Gdańska, to zaraz za Nissanem jest hotel-restauracja Pan Tadeusz, a potem, bliżej centrum, ale po lewej jest jeszcze hotel Pan Tadeusz. Jakby co, to ja mieszkam 300m od tego pierwszego ;-)
Ciężkie pytanie ;-) to ile tych Tadziów jest ? Chodzi mi o ten: Hotel Pan Tadeusz*** Szosa Gdańska 43 Osielsko.
reklama
arabella
Mamy październikowe 2007
Ciężkie pytanie ;-) to ile tych Tadziów jest ? Chodzi mi o ten: Hotel Pan Tadeusz*** Szosa Gdańska 43 Osielsko.
A, to ten drugi. Ten koło mnie to Dwór Pan Tadeusz. Hotel i restauracja PAN TADEUSZ