To jednak hotel jest jeden ;-) ale nie znasz go?A, to ten drugi. Ten koło mnie to Dwór Pan Tadeusz. Hotel i restauracja PAN TADEUSZ
reklama
arabella
Mamy październikowe 2007
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Ten hotel to dawne Milenium a teraz Pan Tadeusz-po lewej jak na Gdansk a dworek Pan Tadeusz-po prawej jak na Gdansk...tu i tu ten sam własciciel jest...
Iza to ja bylam w dworku bo o hotel Ci chodzi tak?? Sie teraz zakrecilam hehe;PP
Iza to ja bylam w dworku bo o hotel Ci chodzi tak?? Sie teraz zakrecilam hehe;PP
AgnieszkaJ
Fanka BB :)
ja bylam w tym co kiedys byl millenium i dla dzieci (fakt kilka lat temu) nic nie było.
W ty Dworku co blizej bydgoszczy nie byłam...
W ty Dworku co blizej bydgoszczy nie byłam...
Tak o Hotel Milenium a o dworku to od Was się dopiero dowiedziałam, muszę zobaczyć czy też przyjęcia tam robią - może lepszy?Iza to ja bylam w dworku bo o hotel Ci chodzi tak??
arabella
Mamy październikowe 2007
Tak o Hotel Milenium a o dworku to od Was się dopiero dowiedziałam, muszę zobaczyć czy też przyjęcia tam robią - może lepszy?
Nie wiem czy lepszy, ale przyjęcia na 90% robią. My już wstępnie zaklepaliśmy dla M1;-). Chociaż ostatnio wymyśliliśmy, że zrobimy w domu, tzn. na tarasie i zamówimy catering. Jak chcesz to mogę wejść i zapytać o przyjęcia i czy mają wolny termin.
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Izka
Zgadzam sie z Arabellą,robia tam napewno przyjecia tak jak pisalam wlasciciel jedne ale jednak bym wolała w Dworku ;PP,jakos milej i przyjemniej
Zgadzam sie z Arabellą,robia tam napewno przyjecia tak jak pisalam wlasciciel jedne ale jednak bym wolała w Dworku ;PP,jakos milej i przyjemniej
O... dzięki jakbyś mogła zapytać o termin i cene. :-) Przyjęcie mamy 28 kwietnia tak na około 17 osób. Za chwile wyruszamy w plener po okolicach Bydgoszczy , więc w poniedziałek zacznę dalej szukać i w końcu muszę coś wybraćJak chcesz to mogę wejść i zapytać o przyjęcia i czy mają wolny termin.
Miłego weekendu!
M
malenstwo20
Gość
hejka co tam u Was??
oto mój kochany Jaś spacerkowo
okazało się że nie ma skazy ani nic mu nie jest te krzyki to przez kolkę
Zobacz załącznik 508909
oto mój kochany Jaś spacerkowo
okazało się że nie ma skazy ani nic mu nie jest te krzyki to przez kolkę
Zobacz załącznik 508909
reklama
To jednak miałam rację ;-) Jasiek sliczny i zapraszamy do głosowania na niegookazało się że nie ma skazy ani nic mu nie jest te krzyki to przez kolkę
jan | Galeria dzieci | BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo!
Jan | Galeria dzieci | BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo!