reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Czesc dziewczyny!

ANECIA>>>>>gratulacje dla córci!!!!!!!!!!!!!!!!
Pamietam jaka byłam happy jak Samciu zaczął chodzić< chociaz byl to początek konca grzecznego synusia :laugh: :laugh:

Anecia gratulacje, pamiętam Multikino i jak je na czworakach z Igą zwiedzałyście.

Może ja do Multikina się wybiorę ... Zobaczę po jutrzejszej wizycie u gina.

reklama
Ja jeszcze nie wiem.. ::) Przeszlabym sie na cos naprawde fajnego  ::) :p

Nic mi sie ostatnio nie chce, wkurza mnie i moje dziecko ta zima. Dziecko przez kombinezonik nie moze sobie lapek possac, przez co na spacerach znow krzyczy, przez co ja sie denerwuje i stad wkurza mnie zima  ::)

Ale mam wizyte w ZUS-ie, odkladam ja z dnia na dzien, z tygodnia na tydzien wiec moze za jednym zamachem  ::)
Jak nie zaspimy to bedziemy. A jak zaspimy to nas nie bedzie ;D

Do góry