reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Ja zobaczę jaka będzie jutro pogoda i czy małż za szofera się zgodzi robić,

My dzisiaj zwiedzaliśmy porodówkę i zapoznawaliśmy się z położną, teraz czekam na godzinę zero, ale gin ocenia, że to jeszcze trochę potrwa.

Asioczku, a gdzie będziesz rodzić? Może już pisałaś, ale nie pamiętam.
Ja się jednak do kina nie wybiorę, bo w taką pogodę nie siadam za kierownicę, a musiałabym dojechać z Kcyni. Nie byłam jeszcze w kinie z Misiulą, muszę w końcu kiedyś się wybrać.

Mel ja tez sie skusilam i kliknelam ;D no i fatycznie widok nie zaciekawy ::) ::)
Wanda stokrotne dzieki za przeslanie jezyka niemowlat :)
Asioczku no i jak porodowka sie podoba?? I jakie wrazenia ze spotkania z polozna??

Mel powiedz babie nie klikaj to co zrobi ???

Aneciu porodówka nawet nawet, już wiem co mnie czeka. A położna bardzo w moim typie :) Strasznie przesympatyczna, męzowi też się spodobała więc możemy iśc rodzić :) No i mój gin też ją toleruje, a podobno części położnych nie znosi >:D >:D

Arabello będę rodziła na Kapuściskach.

Asioczku, jak ja zwiedzalam porodówkę, to byłam przerażona. Nic mi się nie podobało, wszystko mnie przygnębiało i ogólnie wrażenie negatywne. Ale jak juz rodziłam, to wszystko było OK. I najważniejsza położna. U mnie była Bogusia. Rewelacja!!!

reklama
Arabella w porównaniu z ginekologią porodówka zrobiła na mnie lepsze wrażenie. A ja szłam pozytywnie nastawiona więc może stąd pozytywne postrzeganie otoczenia. No i położna podbiła moje serce :) Zobaczymy, czy po porodzie nadal będę wszystko na różowo widziała :)

Do góry