reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
No to jeszcze raz ja, a co tam, i tak czekam na moich ulubionych Sopranos, w tzw miedzyczasie schna mi farby (dzis wieczor zielony) i sobie zagladam.

Mago - dzielnie sie spislalas - i z usypianiem i z ponownym postowaniem. Brawo, zuch. Jej jak ja tesknie do naszych wspolnych popoludniowych drzemek... Teraz mój Paproch (wychodzi z niemowilęctwa, więc zgodnie z twoją definicją) drzemie sobie tylko 1 raz akurat jak ja nie mam na to czasu, wiec naprawde zdarza sie to okazjonalnie. Ostatnio chyba w Nowy Rok - byl wielce zdziwiony, ze nie w łóżeczku, a z mamą, nawet się buntował, ale go przekonałam.

MK - ja chyba już też dojrzałam do tego że nie wszystko musi być naj, chyba za dużo sie w ciąży naczytałam i potem miałam zbyt wygórowane oczekiwania co do mojego syneczka.

Arabella - naprawdę ! Około 6 miesiąca, ale nie tak od razu trwało to może z 1,5 miesiąca. A czy próbowałaś zamiast piersi podać jej smoczek albo np wodę przez sen - Hogg twierdzi, że jak dziecko zaskoczy ze tylko wode dostanie to przestanie sie budzic. U nas dzialalo. Ale spokojnie córcia jest jeszcze mała, kiedys wszystko sie unormuje.

Nalaseczka - śliczne córki - wisdzialam na fotosach.   

No to ide sobie, paaaaa.

wanda dzieki za maial!!
mam nadzieje ze dzisiejsza noc bedzie spokojniejsza, wogole rano przeyzlam chwile grozy, maly bawil sie w lozeczku i nagle slysze wielki ry, przychodze a tu pelno krwi ugryzl sie chyba tak mocno w warge, nie chcialo przestac leciec, w dodatklu chyba ze zdenerwowania i starchu zaczela mu krew z nosa leciec...na szczescie teraz czuje sie ok, chociaz sporo krwi polecialo..noa le tak bedzie pewnie jeszcze nie raz:(
blondi do czerwca jeszcze sporo czasu aa mis ie wydaje ze spory juz twoj brzuszek:) moze jakas parka tam siedzi:p

natalya jestem w 25 tc a jak byłam w 24 tyg u gina to mi powiedział że mój brzusiu jest wielkości 25 tygodniowego brzuszka ,a co do jego zawartości to siedzi tam jeden chłopczyk "Sebuś" co do niego to jeszcze pare tygodni temu lekarz mówił ze moja dzidzia bedzie malutka i naprawde cud bedzie jak maksymalnie osiagnie wage 3 kg, a tu masz jak nadrobił wzioł się chłopiec do roboty i zamierza być duży ;) ale to dobrze, wszystkie wyniki mam ok więc myśle ze zdrowy też będzie,pozdrawiam was wszystkie ;D

przepraszam za jakość foto powyżej, to był test aparatu z komórki czy cegoś takiego,ale myśle ze najwazniejsze widac :p ps foto było robione dzisiaj 8)

mkkaffe extra fotki 8) Bałtyk to jest to ja z moim przyszłym mężusiem od ponad 2 lat spedzam wczasy nad Bałtykiem a dokładniej w Łebie i tam też poczeliśmy naszego synusia we wrześniu 2005,a skąd dokładniej są te fotki???pozdrawiam Ania i Sebuś

Paris wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia 5 miesiąca.

MK zdjęcia będą :) do godziny zero jeszcze trochę czasu zostało :)

Parisce życzymy dużo radości ;D 5 miesięcy to już poważny wiek ;)
4herzen.gif
4herzen.gif

witam nową bydgoszczankę :)

Dla porównania na fotkach wrzuciłam brzuch z 9 miesiąca. Wg USG juz z maluchem gotowym do wyjscia a wedlug terminu z @ jeszcze 2 tygodnie musze poczekac :)

reklama
Do góry