reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Hej:)

Ale posypało śniegiem:-) Z tej okazji wypisałam już sobie urlop na jutro! Rano tylko jedziemy do Jurasza na testy na mleko. Liczę, że wyjdą ok i w końcu będziemy mogli przejśc na inne mleko niz ten paskudny Nutramigen:angry: Bo już mi sie Olas buntuje i nie chce pić...

Kasiulka
zdróweczka dla Wiki!!

ooo macie "tajny" wątek zdjęciowy??? ja bym chętnie wstawiła fotki moje i Olasa ale nie lubię na takim ogólnym wrzucać...

reklama
Odtajnianiem zajmuje sie Madzia - jak dobrze pamietam??? Trzeba ją przywołać :-)

Dzis rozmawiałam ze znajomą która wycinała migdalki u Gizińskich i też dziecku odrosły, co to za paskudztwo!

Iza RACJA W 100000000% Kto nie marzy ten nie żyje :D

ja ustawilam sobie matrzenia od tych najbarziej realnych do tych nie realnych hihihihi (typu walnac 35mln w totka ;) ) hehe

ale marzylo mi sie auto i jest
chcialam sie nauczyc smigac na snowbordzie - jade jutro :D
hihihi
dalej wycieczka do paryza:D moze w przyszlym roku :D

a dalej sie zobaczy hihi

Iza,dawaj paczka z malinami:-)
Aga,wracaj w calosci;-)

Goosiek,trzymam kciuki za testy:tak: a tak z ciekawosci gdzie pracujesz??? Madzia jest od tajnosci:tak:...

Moja wlasnie wstala,goraczka zeszla,nie obylo sie bez nurofenu:-(,nie moglam patrzec jak sie meczy,jeszcze zaczela mi buczec ze glowa ja boli i nie wytrzyma...a tak w ogole to wychodza jej siodemki,juz jedna sie do polowy przebija a na pozostalych wielkia opuchlizna wiec moze i to powoduje ta goraczke,bo ani kataru ani kaszlu,echh...krzyzuje mi wszystkie plany :(((...

ja ustawilam sobie matrzenia od tych najbarziej realnych do tych nie realnych hihihihi (typu walnac 35mln w totka ;) ) hehe
Hehehe.... nie.... to moje marzenie bardziej realne bo miesięczna wyprawa po Chinach i drugi miesiąc w Indiach :-) potem po reszta swiata, nie realne to nawet jak bym w totka wygrała bo do samolotu nie wsiąde :zawstydzona/y: ale pomarzyc można :-p

Kasia leeeeeeeeeecccccccccccccccccccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii........ choc mój był troche inny wygladem!
pączek.jpg

Daje sobie dziśdyspense z okazji comiesięcznego dnia babskiego na słodkości które własnie popijam pierwsza dzis kawką!

IZKA JA WŁASNIE POPIJAM KAWKE ZAGRYZAJACV TEATRALNYM;)

Moje marzenia???hmmmmm czy ja mam marzenia??Aktualnie marze o nowym samochodzie,co do wycieczek to jakos wygórowanych nie mam hehe...Ostatnio z kumpela marzyłysmy ze jak wygramy to polecimy rto Las Vegas do Hard Rock Hotel na impreze;)

No i marzy mi sie dom,ale to jak wygram w totka....postawic mam gdzie ale przeciez nie zbuduje go z kart czy piasku;P

reklama
Ja już w domku:-)

D pichci w kuchni a ja z Olasem szalejemy na podłodze... tzn ja musiałam chwilę odpocząc bo zadyszki dostłam jak na czworakach latałam...:sorry2:

Kasiulka ja pracuję w firmie Volex w Forodnie więc nei tracę czasu na korki:)

A co do marzeń to ja mam ich od zatrzęsienia... a co najlepsze sprawdzają się.. marzyam o wyjeździe do Meksyku i byłam, marzył mi się wyjazd na Fuerteventura i w zeszłym roku wygrałam tygodniową wycieczkę:-) teraz marzę o tym lotto... kupon już wysłany:-)

Do góry