reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Kasiula - racja, ja sie w sumie nigdy nie przejmowalam, a ja nie mam jakiegos odczucia czy staro czy mlodo hehe ale ostatnio wywalilam ze mam 23 a raz ze 28 (nie wiem skad mi sie to wzielo .... :D )

moje dziecko przechodzi znowu ciezkie chwile tzn ciezkie sa dla mnie.... marudzi ledwo jak oczy otworzy i tak do wieczora, wisi na mnie caly dzien, depcze ciagnie, ryczy marudzi i tylko stale mama i mama ... normalnie momentami to bym go na tydzien do babci wywiozla .... a ja milion spraw na glowie praca w domu z nim to istna udreka bo nawet 5 min sie niczym nie zainteresuje - koszmar !! i teraz nie wiem czy to jakis kryzys wiekowy czy zęby (slini sie i kaszle jak na zeby) a zostały nam piątkli ...

reklama
Aga z wiekiem to nie podpadniesz, bo dobrze wyglądasz, a teraz to takie czasy, że ciężko dobrze trafić na oko kto ma ile... czasem 16-latka wygląda starzej ode mnie :p

Salinko jestem :-)

Rocznikowo się zrobiło, ale nikt mnie nie przebił :cool2:
Lubie swoje latka może dlatego, że nigdy mi nie dawano tyle co posiadam wiosenek i nie przejmuje się wiekiem tylko stanem zdrowia :-D Dziwi mnie zawsze jak ktoś mówi, że ma "depersje wieku średniego" albo się przejmuje swymi 30 czy 40stymi urodzinami, no 50 czy 60 to juz chyba gorzej ;-)

tak na szybko, sorki dziewczynki, ze nie pisze teraz, ale mam troche spraw na glowie, a do tego zmeczenie daje gore, dzis w nocy i w dzien maly mial problemy brzuszkowe po podanym pierwszy raz kleiku brr......ale juz ok, smacznie od dobrej godzinki spi:)
mam nadzieje, ze u Was ok :)
sciskam

Cześć mamuśki:)

uuu powiało wiekiem hehe:) zawsze miałam to gdzieś ile mam lat:D jestem rocznik 81 a mój D 82 i ubaw po pchy bo jemu zawsze dają +5lat a mi -5 lat:D ale ja tam się nigdy wiekiem nie przejmowałam!!! W zeszłym roku mnie pytali "i jak się czujesz to już 30"... no niebardzo widziałam co odpowidzieć bo czasami się zachowuje jakbym miała ledwo 20:D Jak to mówią, życie zaczyn się po 50:D więcc kuuupa czasu:D

Dziewczyny czy organizujecie/ czy są organizowane jakieś spotkania forumowe na live :cool2:

Dziewczyny czy organizujecie/ czy są organizowane jakieś spotkania forumowe na live :cool2:
Były a teraz brak chętnych ;-)

Aga co będzie na plucie? Wiek czy temperatura? :-D Bo temperatura mi nie przeszkadza tylko na śnieg jeszcze czekam bo zdjęć tegorocznych zimy nie mam :tak:

Czytałam o srodowym spotkaniu na Wyspie W środę kolejne... | Facebook może tam się spotkamy????

Doczytałam godzine i kiszka!!!! Pracuje!

reklama
No mi temp. nie przeszkadza wyjść z domu, byle nie łazić ciągle, tylko się zaszyć gdzieś, może przy kawie lub herbacie ;) Czekam!!! oprócz weekendów jestem dyspozycyjna, no w co drugi weekend też by się czas znalazł ;)

Do góry