reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Hej!
No ja tez widze ze powialo tajemnica,haha:-p...

Aaa moj maly wczoraj wieczorem goraczki dostal,a byli na sankach i chyba mu ten mroz nie sluzy,nie wiem;(,teraz mowi ze ucho go boli(tym razem to drugie),hmm...oszaleje!!!

reklama
Vikigus musiałas??;P:-D
ach-przyznam szczerze nawet chcialam coś wymyslnego napisać, ale nie dość że sama nie dysponowana to jeszcze moja maruda zaczeła marudzić :-(...no i okazało się że to jednak jakies choróbsko ją dorwało - w nocy bylo 39,8 , dziś w dzien utrzymywalo sie do 38 - wrócił kaszel- tak jak w dzień była nawet żywotna - tak teraz - całkowicie ja rozłożyło - dopiero zasnęła poobiednio i budzi się co chwilkę ...mam nadzieje ,że to ząbki połączone z przeziebieniam- ach- i ogrocha jej wyszła, więc jakaś tam wirusik niestety się wdał...ja tez kichająco-prychająca :-)...

a wracając do wieku - ja mamodrobinkę więcej na liczniku i chyba minął mi ten trzydziestkowy stres- serio - pamietam ,że wlasnie te 31,32 były najgorsze - każdy cos tam głupio odnosnie wieku zawsze powiedział- podejrzewam, że całkiem bezzamiarowo, tylko ja z racji wieku tak to odbierałam :-D...a w tym roku będzie połowa dekady do 40 - a ja ostatnio miałam wyparcie jakies i naliczyłam się o rok mniej heheh ...zawsze roczek do przodu:-p

więc jeszcze raz - podwójne życzenia na podwójną szesnastkę :-)

Ostatnia edycja:
A co tam,77 fajny rocznik:),(moj M 77r;))...

Vikiigus,o rety,bidulka mala,wysoka goraczke miala,szok...oby szybko sobie poszlo...zdrowka!!!
Tez ciekawa jestem jak moj noc przejdzie...

Mój rocznik 76' i tak uwazam ze 80' najlepszy;))

Ja sie nadal czuje na 23 więc jakos jeszcze nie panikuje...gorzej jak chrystusowe mnie dopadna;)

sali - no trzeba sobie pomagac i miec tajemnice hehe!!!! :*
no tak adas z kaja po 5 min w lozku wyladowali :D

moj m 74 :D a ja 86 :D mimo ze daja mi tyle co mojemu M :/ ale trudno sie mowi zwalam na geny moja starosc :p hihi

Ja tez sie nie czuje na wiek ktory posiadam;)...a pamietam ta 18stke haha...a potem to juz łooo,poszło...

Noo Aga,jaka starosc,prosze cie...geny genami;)...chcialabym miec Twoje lata:))) a ze Ci daja wiecej,w d***,wazne jak i na ile Ty sie czujesz;)))...

Dzisiaj troche cieplej,mozna dluzej spacerowac...

reklama
Do góry