reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

I ja zagdlądam wiczorowo :-)

jeshu wszędzie piszą, gadają o tej sprawie Madzi:-( serce mi pęka i mam nadzieję, że jednak została sprzedana...

Widzę imporezowo się zapowiada:-) Ja jutro mam szkołę więc dzisiaj grzecznie w domu spijam drinka:-)

kaaasiulka dałaś radę w bólach włosy wyprostować?

AgnieszkaJ a gdzie Ty się na balety wybierasz???

ojj sama bym gdzieś poszła :-D

reklama
My godzinke temu wróciliśmy od znajomych, dzieciaki się wybawiły i było fajnie i zabawnie, młody własnie zasnął a M poszedł na siłownię więc chwilka dla siebie w zupełnej ciszy :-)
Jutro do nas znajomi przychodzą i tak się zastanawiam co tu zrobić, czy jakieś ciasto, czy może ciasteczka a w niedziele na urodzinki do teściowej - już się nie mogę doczekać tych jej pyszności :tak:
Pozdrowionka i przyjemności na weekend.

a ja dzisiaj do cegielni ide z bratem i jego znajomymi :)

Madzia zazdraszczam meza, moj przylozy rece 3 sekundy i pyta sie czy juz :cool:

wstawilam szarlotke do piekarnika :D do tego lody i bita smietana... nie wiem tylko co na oiad zrobic ehhh... zawsze od deseru zaczynam :sorry:

U nas dziś ziemniaczki, wątróbka z cebulką i jabłkiem i surówka z kiszonych ogórków.....na deser dopiero zagniotę pleśniaka, bo za mną chodził już tydzień :-p A jutro obiadek u mamusi to sobie podjem.....i kawka i ciasto.....:)

Hello a u mnie przygotowania do imprezki,za wiele nie robie bo to tylko 32 ur. z czego tu sie cieszyc:cool::-D

Robie palki gyrosa schabowe z ananasem i serem i taki przekładaniec z fety i mozzareli;)
W końcu na ur. jedzenie to rzecz drugorzędna haha

Hello a u mnie przygotowania do imprezki,za wiele nie robie bo to tylko 32 ur. z czego tu sie cieszyc:cool::-D

Robie palki gyrosa schabowe z ananasem i serem i taki przekładaniec z fety i mozzareli;)
W końcu na ur. jedzenie to rzecz drugorzędna haha
Sali ten przekładaniec z fety i mozzareli mnie zaintrygował jak znajdziesz chwilkę to wrzuć na kulinarny. U nas obiad robi mąż i będzie pstrąg z pieca i surówka z kapusty. A na jutro robię roladę czekoladową z kremem z mascarpone i nutelli. Mam nadzieję że wyjdzie bo jak nie to zostanie koło ratunkowe w postaci Sowy:rofl2:.
A przy okazji najlepszego życzę 32 lata to jeszcze młodość-tak się będe pocieszać:laugh2:

uuu kulinarnie się zrobiło:-) to się wbiłamw temat bo akurat wcinam obiad - pomidorówkę:-D mężus zrobił b ja cały dzień w szkole siedziałam :wściekła/y: Olo już śpiocha w D poszedł do sklepupo browarka:cool2: i coś prebąkiwał, że na kolację będzie tosty robił:-p

Sali mnie też zaintrygował ten pzekładaniec!! dawaj przepis. 32 uorodziny powiadasz, najlepszego!!!!:-)

mucha ta Twoja rolada brzmi smakowice:-) mi słodkie nigdy nie wychodz:crazy:

A ja muszę przyznać że do cias mam rękę ale gorzej jest z wykończeniem tzn udekorowaniem np tortu, albo jakiś lukier czy coś to już mi tak nie wychodzi jak bym chciała. Ja najczęściej korzystam z tej strony Rolada czekoladowa z kremem z nutelli i jeszcze się nie nacięłam

reklama
Do góry