reklama
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Ooo,faktycznie Iza straszysz;-)...mroz na dworze a Wy gdzie baby??? Meldować się!!!!
Aga,zdrowka!!!Jak tam trasa do Wawy???
Aga,zdrowka!!!Jak tam trasa do Wawy???
Ooo,faktycznie Iza straszysz;-)
:-(
Faktycznie dziś mrozik, ale taki dla mnie przyjemny. Rano z młodym straszyliśmy gołębie i dokarmialiśmy wróble w okolicy, a potem kończyłam szyć mu drugą parę spodenek wełnianych. Teraz przymierzam się do skrojenia skórzanych bucików
Mnie rozłożyło trzy dni temu i praktycznie każda wolną chwilę wykorzystywałam na leżenie. Dzisiaj już trochę lepiej ale chyba teraz Nikusia dopadło bo już mi o 18-tej sam poszedł do łózka a wcześniej marudził, że go gardło i brzuszek boli. A chciał jechac do babci na wekend i chyba nic z tego
AgnieszkaJ
Fanka BB :)
a ja zalatana jak nie wiem, ale KUPILAM AUTO !!! i to takie jak mi sie marzyły (btw. m juz takie kiedys mial) Rewelka
do tego sajgon z zakupami, prasowanie, pakowanie itp. dopiero sie ogarnelam, o 4 jade do wawki bede miala lapka wiec bede sie odzywac
do tego sajgon z zakupami, prasowanie, pakowanie itp. dopiero sie ogarnelam, o 4 jade do wawki bede miala lapka wiec bede sie odzywac
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Mrozik fajny az chce sie zyc:-)...tylko jeszcze by chociaz troche sniegu spadlo...
Madzia,zdrowka!!!
Anka,zdolna jestes:-);-)
Aga,super ze auto kupione i wymarzone:-)...aaa jak tam Adas???
Madzia,zdrowka!!!
reklama
sali04
Mama-to moja kariera
Mrozik fajny az chce sie zyc:-)...tylko jeszcze by chociaz troche sniegu spadlo...
Madzia,zdrowka!!!
Mrozik az chce sie życ hahahah dobre....dzisiaj tego nie powiesz ...-10 oczy zamarzają;/;/
Madzia zdrówka!!