reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

viki o termach też nie słyszałam.....a teraz już wiem. Dzięki.

mucha no wiem, że to koło aquariusa :tak:....w sumie mogłam też wziąć tam pokój ale jakoś tak wyszło :baffled: Basen oczywiście 'zwiedzimy'.
My też właśnie spacerek, obiadek, odsapka i drugi spacerek. Albo basenik :) Raz lub dwa na pobyt idziemy pod latarnię na rybkę do Rewińskiego....pyszności.....ale portfel 'wietrzy' taki rodzinny wypad więc zagladamy tam góra 2x :szok:
Ja rezerwowałam z Apartamenty w Ko

reklama
viki o termach też nie słyszałam.....a teraz już wiem. Dzięki.

mucha no wiem, że to koło aquariusa :tak:....w sumie mogłam też wziąć tam pokój ale jakoś tak wyszło :baffled: Basen oczywiście 'zwiedzimy'.
My też właśnie spacerek, obiadek, odsapka i drugi spacerek. Albo basenik :) Raz lub dwa na pobyt idziemy pod latarnię na rybkę do Rewińskiego....pyszności.....ale portfel 'wietrzy' taki rodzinny wypad więc zagladamy tam góra 2x :szok:
Ja rezerwowałam z Apartamenty w Ko

No najdroższe frytki na całym wybrzeżu jak mawia mój mąż. Malutka porcyjka po 5 zeta. No ale zaliczyć trzeba koniecznie, w końcu nie je się tam codziennie;-) a człowiekowi się coś od życia należy

Super:-):-):-)...dziekowac raz jeszcze;-) i czekam na dalsze etapy;P

Ale nudy dzisiaj,szok,juz zaliczylismy dwa razy spacer,nie dawno obiad a teraz siedze i ledwo glowe trzymam,chyba za duzo tlenu,haha...chcialam jechac do babci ale ona cos nie wyrazna i wole nie ryzykowac tym bardziej ze moje jeszcze takie w sumie kaszlace...siedze przed kompem i zajadam znowu chrupki bekonowe i zagryzam ogorkiem kiszonym;/ tak mam przed @...a tak w ogole to ostanio mi sie smaki zmienily,wczoraj z Sali zamawiamy rollo z salatka grecka i feta ale mowie przeciez ja nie lubie fety ale co tam i bylo mega dobre...rano sie budze i mowie ale bym se zjdala znowu fete i do biedry na zakupy i salatka z feta zrobiona:-D,ale przeciez ja fety nie lubie:baffled:;-)...

Ide cos porobic bo naprawde zara usne...wrrrrr!!!

Co ze spotkaniem???

Ostatnia edycja:
Kasia grecka sałatka jest z feta tylko;P

A ja dzisiaj konczyłam to rollo heheheh,i to zaraz po obfitym obiedzie...jestem przed okresem wiec tłumacze sie napadami jedzenia hehe

reklama
To się dziewczyny rozpisały.....fajnie!

Pani z "Jamy" napisała, że nocleg dla naszej rodziny ze śniadaniem wynosi 188zł w czerwcu a to jeszcze nie sezon :-)
Bieszczady wcale nie sa takie drogie i jak wszędzie są rózne ceny dostalam odpowiedz o noclegu dla naszej trójki za 70zł w pokoju z łazienką ale mi nie pasuje :zawstydzona/y: większość pisze o kwocie 90-110zł za pokoik 3osobowy w czerwcu. Rok temu Martyna łapała się jeszcze na połówkę a teraz już ja liczą w większości jako doroslaka buuuu.... Tak więc cały czas miejsce nie wybrane i szukam, choć od tego przeglądania juz troche poznałam te okolice ;-)
Jesli chodzi o kilometry to ja nie widze problemów a Martyna też zahartowana w jeździe bo ma za sobą wyprawe na Słowację gdzie ilość taka sama jak w Bieszczady tylko pewnie drogi lepsze :-D

Co z tego wszystkiego wyjdzie zobaczymy!

Do góry