reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

mucha a gdzie śmigacie do K? Ja jadę z dzieciakami i teściową 12 lutego na ferie....będziemy mieszkać tym razem w Zielonych Tarasach. Nie ma basenu :-( ale M. może pojedzie z nami albo dobije w środę wieczorem to sobie skoczymy do Parku Wodnego :) Bo to kawałek drogi ale mogę wejść z Radkiem (chyba) jeszcze dopytam pediatrę :baffled:. Zazwyczaj jeździmy do Olimpu - bliżej morza, basen ale tym razem za późno się 'wykluł' wyjazd i już są rezerwacje.

Aaaaa i za 7 dni za apartament (2 dorosłych+Fran+M. na kilka dni) płacę 600 zł :szok:, bo 1 doba gratis :).....no zobaczymy jak tam się będzie mieszkać .......

reklama
Aquarius albo Arka :-D. Z zielonych masz bliziutko do Aquariusa na basen i z Radkiem dasz radę.Super sauny są w cenie w Aquariusie jak kupisz basen to sauny masz. Basen jest jeden pływacki dwa jacuzzi i taki płytki dla dziciaków i basen z przeciwprądem i biczami. Z kolei w Arce jest basen ze słona wodą dla mnie bajka, ale sauny są dodatkowo płatne. I za parking trzeba płacić niestety i pokoje są droższe :eek:. Ja za pierwszym razem byłam w Arce sama z bąblami (I miał 6 miesięcy a F 2,5 roku) ludzie patrzyli jak na ufo na mnie załadowaną na maksa i z tymi bąkami:-D. Ale super było. W zeszłym roku byliśmy wszyscy. Teraz też jedziemy wszyscy na dwa tygodnie. A z jakiej strony rezerwujesz?

O Kasiulka zapomniałam Tobie odpowiedzieć. Ja nie przekracze 1400zł /14 dni. My zawsze bierzemy coś z tej stronki http://www.bog-mar.pl/

Ostatnia edycja:
No cena jest za apartament który mieści 4 dorosłe osoby. To twój biznes czy pojedzie tylko dwoje czy czworo osób. czy np 3 dorosłe i dwoje dzieciaków. Ja uważam że jest to rozsądna cena do standardu/terminu i położenia. Mnie zależy na tym żeby był spokój, blisko do morza i z basenem:tak:. U nas wyjazd wygląda tak: wstajemy jemy śniadanko i na spacer wzdłuż morza, wracamy jemy obiadek i na spacer wzdłuż morza, gofry lody na bulwarze i do domku spać. Co drugi dzień basen i sauna zamiast drugiego spacerku.

Mi tam nad morzem basen nie jest potrzebny..u mnie wyjazd wygląda tak...wstajemy ,sniadanko,plaza,na obiadek,ewentualnie znów plaza ...potem piwko w jakiejs knajpie spanie...my placimy 300 zł za dwójka dorosłych i Tymka,Kaja free za 4 doby w kwaterze prywatnej,mi tam luksusy nie sa potrzebne..wystarczy mi palza ....niestety ta babka juz zamkneła interes i juz tak tanio pewnie nie znajdziemy...szkoda prawda Kasiu??;(

Ostatnia edycja:
No Syla,szkoda,wielka szkoda;(...mi w lato tez baseny nie potrzebne ale jezeli chodzi o jezdzenie w okresie nie wakacyjnym to taki apartament i baseny jak najbardziej super:)))...i w sumie tak patrzac na oferty nie jest az tak droga liczac 700zl za tydzien;)(a 1400zl za dwa)...

Ja 700 to wydaje z dojazdem i z żarciem;P Bynajmniej teraz tyle wydalismy,choc liczac dwa wypady to wyszło 1400 ale co dwa razy bylismy to dwa....

Mucha chyba ze ty piszesz o zimie ze tylko spacerki?:)nie doczytałam i te lody mnie zmyliły;)...ja tam jak morze to tylko latem;)

Ostatnia edycja:
...ale się urlopowo zrobiło ;)

Iza
- nie chciałam dodawać - bo wiadomo- cena dla każdego jest względna- ale wg mnie Bieszczady to najdroższe góry :-(- co więcej tam jest bezludzie, a przez to brak konkurencji i ceny w i tak nielicznych karczmach itd są niebotyczne w porównaniu np do zakopca , a jedzenie niekoniecznie powala na kolana jak sie nie wie gdzie jeść - a byłaś w kotlinie kłodzkiej? - tam jest tanio i naprawdę tereny mało znane a warte zwiedzania- co więcej - blisko są już góry stołowe, teplice, ardspach- myślę że dla TWojego aparatu to będzie - brak słów- pozytywnych:-) ....chciałam wrzuciś linka do fot ale mi zżarło pół posta :( ....w każdym razie pisałam o tym - że polecam np okolice stronia śląskiego - noclegi od 60zł z pełnym wyżywieniem - atrakcji co niemira - dużo podziemnych - i co najważniejsze Blisko - bo najgorzej - jechać na wakacje i zmęczyć się drogą powrotną :( - a wierz mi- Bieszczady są baaaardzo daleko - jak dla mnie 400 km, a 700km to znaczna różnica;-) ...a propo wody - wybiera się ktos na termy ? http://www.termymaltanskie.com.pl/

Ostatnia edycja:
reklama
dobrze, że piszesz Vikigus bo też bym się pchała w Bieszczady, a chcę jak najpiękniej i najbliżej, bo szkoda czasu na przejazdy ;)
a o termach nie słyszałam nawet, koniecznie musze się wybrać!

Do góry