reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

vikigus.....cudne miejsce. Ja tez jeszcze w bieszczadach nie byłam :-(.....a byliście całą rodzinką? Znaczy chodzi mi czy roczny Radek ze swoim łóżeczkiem turystycznym jest traktowany jako dodatkowa osoba do płacenia ????
bylismy w dwójkę- wracalismy w trójke;) jeśli chodzi o dzieci- to zazwyczaj te małe (0-3) sa gratis;) a czesto do 12 lat za pół ceny -czesto są miejsca bardzo fajnie przystosowane do pobytów z dziećmi- raz bylismy w gorach zlotych - babeczka miała do udostepnienia(nieodplatnie) łózeczko, wanienke, itp - tam bylismy jak Viki byla jeszce w brzuszku ;) - a tu jescze kilka bieszczadzkich widoczków https://picasaweb.google.com/violla...&authkey=Gv1sRgCNSvoMzh1P3lPA&feat=directlink

Ostatnia edycja:
reklama
Noo vikigus fajnie,fajnie popatrzec na fotki w szczegolnosci przy tym co mamy teraz za oknem;/...tez bym se pojechala w gory,za mlodego sie jezdzilo a teraz nie bo moj M nie lubi;(...taki wypad babski mi sie marzy,w takiej goralskiej chacie...:)))

Noo vikigus fajnie,fajnie popatrzec na fotki w szczegolnosci przy tym co mamy teraz za oknem;/...tez bym se pojechala w gory,za mlodego sie jezdzilo a teraz nie bo moj M nie lubi;(...taki wypad babski mi sie marzy,w takiej goralskiej chacie...:)))
nio...z takim wlasnie kominkiem...piciem piwka albo winka przy tym kominku i długimi babskimi pogadułkami w przyjemnie zimny i tajemniczo ciemny górski wieczór...

Vikiigus rewelacyjne widoczki teraz wiem kogo pomęcze pytaniami :-D
Szukam czegos w miare blisko Tranicy bo ją chce zobaczyć, nie mam zamiaru samochodem codzinnie jeździć, aby była mozliwośc rowery wypozyczać :tak: i dużo chodzić po okolicy! Zobaczymy co z tego wyjdzie, "wyprawe planuje w czerwcu jak jeszcze nie będzie tłumów :cool2:

reklama
no my z K. stwierdziliśmy, że w tym roku małego na bank zostawimy dziadkom i pojedziemy na kilka dni w góry na wyprawę od schroniska do schroniska. Kiedyś tam byliśmy i najlepiej wspominamy ;)

TO KIEDY SPOTKANIE!!!

Do góry