reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

vikigus.....cudne miejsce. Ja tez jeszcze w bieszczadach nie byłam :-(.....a byliście całą rodzinką? Znaczy chodzi mi czy roczny Radek ze swoim łóżeczkiem turystycznym jest traktowany jako dodatkowa osoba do płacenia ????
bylismy w dwójkę- wracalismy w trójke;) jeśli chodzi o dzieci- to zazwyczaj te małe (0-3) sa gratis;) a czesto do 12 lat za pół ceny -czesto są miejsca bardzo fajnie przystosowane do pobytów z dziećmi- raz bylismy w gorach zlotych - babeczka miała do udostepnienia(nieodplatnie) łózeczko, wanienke, itp - tam bylismy jak Viki byla jeszce w brzuszku ;) - a tu jescze kilka bieszczadzkich widoczków https://picasaweb.google.com/violla...&authkey=Gv1sRgCNSvoMzh1P3lPA&feat=directlink

Ostatnia edycja:
reklama
Noo vikigus fajnie,fajnie popatrzec na fotki w szczegolnosci przy tym co mamy teraz za oknem;/...tez bym se pojechala w gory,za mlodego sie jezdzilo a teraz nie bo moj M nie lubi;(...taki wypad babski mi sie marzy,w takiej goralskiej chacie...:)))

Noo vikigus fajnie,fajnie popatrzec na fotki w szczegolnosci przy tym co mamy teraz za oknem;/...tez bym se pojechala w gory,za mlodego sie jezdzilo a teraz nie bo moj M nie lubi;(...taki wypad babski mi sie marzy,w takiej goralskiej chacie...:)))
nio...z takim wlasnie kominkiem...piciem piwka albo winka przy tym kominku i długimi babskimi pogadułkami w przyjemnie zimny i tajemniczo ciemny górski wieczór...

Vikiigus rewelacyjne widoczki teraz wiem kogo pomęcze pytaniami :-D
Szukam czegos w miare blisko Tranicy bo ją chce zobaczyć, nie mam zamiaru samochodem codzinnie jeździć, aby była mozliwośc rowery wypozyczać :tak: i dużo chodzić po okolicy! Zobaczymy co z tego wyjdzie, "wyprawe planuje w czerwcu jak jeszcze nie będzie tłumów :cool2:

reklama
no my z K. stwierdziliśmy, że w tym roku małego na bank zostawimy dziadkom i pojedziemy na kilka dni w góry na wyprawę od schroniska do schroniska. Kiedyś tam byliśmy i najlepiej wspominamy ;)

TO KIEDY SPOTKANIE!!!

Do góry