reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

No my z JJ to normalnie z poglądami jak bliźniaczki:-D. Ale ja nie wiem gdzie są outlety na Gdańskiej. Proszę mnie oświecić.
U nas od 6 trwa wyrób laurek dla Dziadków i ciągły spór o nożyczki klej i inne takie:-p. Co do outletów to jest fajny outlet papierniczy, tak tak takie istnieją, na ulicy Chodkiewicza, kawałek przed As marketem patrząc w stronę Gdańskiej. Ceny są super, a wybór mega duży

reklama
Mucha byłam tam w czwartek kupiłam Tymkowi mały piórnik z Ben10 bo ten jego zajmował mu pól ławki jak to on stwierdził heeh.

Ja się biore za obiadek a potem do babci jadziemy:-D

No właśnie tam jest dużo takich tematycznych rzeczy z bajek a to robi duże wrażenie na dzieciakach:szok:. Ja właśnie skończyłam sprzątać łazienkę i zamierzam zabrać się za obiad. Ale przeżyłam szok w mięsnym że tak wszystko podrożało normalnie aż się przeraziłam. Chyba trzeba się na zupy przestawić

mucha na Gadńskiej jest outlet Vero Mody.....w pobliżu fryzjera Zaręby.....ale wiesz ja od 5 m-cy raczej tam nie chadzam więc może nie ma już :cool2: Lubię go bo zawsze można jeansy ONLY upolować albo inne cudeńka.....

Dzięki laski za oświecenie matki 2-ki dzieci w sprawie wielorazówek hehehe :-D

Moi na szczęście zupolubni....raz w tygodniu zawsze jest.

Nigdy tam nie byłam....a długo juz jest??nawet mi sie w oczy nie rzucilo ze lumpeks tam jest a czesto chodziłam tamtedy swego czasu;)

Sobota i w końcu czas aby usiąść :-)
Rozpisalyście się, ale fajnie!!!
Ja już nie pieluchowa i nie wiedziałam o takich udach wielorazowych!

Znacie i polecacie jakieś♠ piekne miejsce w Bieszczadach? Spokój cisza i górki do spacerowania???
Jeszcze mnie tam nie widzieli i musze chyba to zmienić, ale nie mam pojęcia gdzie jechać :no:
Od kilku dni szperam w necie ale to mało daje!

a my dzisiaj zaliczylismy chirurgie dzieciecą ;( zajebiste imieniny i dzien babci ... maly sie rozpedzil i czolem walnal w kaloryfer zebrowy ... czolo rociete, uprosilismy chirurga by go nie zszywal, zalozyl mu plastry sciagajace a teraz musimy pilnowac by mlody ich nie odklejal ...
myslalam ze zawalu dostane pierwszy raz w zyciu widzialam jak krew tryska doslownie !! kilka sekund a maly mial zalane oczy i buzie az sie dlawil ... wygladało to makabrycznie... dzieki Bogu szybko bylismy w szpitalu i tam o dziwo bardzo dobrze i szybko nas potraktowali ... 20 min i byliśmy spowrotem w domu ... za tydzien do sciagniecia tych plastrow (o ile dotrwaja przy tym szatanku)

wielo sa super bo zaoszczedza sie na nich a nie to co na pampersach :D

ja lubie lupy jak sa za 4-2zł wchodze i lece wzdloz wieszaka wyciagam co mi wpadnie w oko, potem ide do przebieralni obczajam co faktycznie jest potrzebne a co nie (nie przzymiezam ich - tego akurat nie lubie) ubieram w domu po praniu:D
bywa ze z czyms nie trafie ale jak wydam 2lub 4 zł to mi nie jest szkoda:D

Aga az mnie zmroziło;(((((((straszne ,nie wyobrazam sobie mojej reakcji:szok:Biedny:-(

Iza mojego taty przyjaciel ma domek w Bieszczadach zna je jak własna kieszen;)

reklama
Aga,biedny Adas;(...a nie jest na tyle otwarte i szerokie ze trzeba bylo jednak zszyc???Zeby blizny nie mial;(...pamietam jak Wiki byla mniejsza i potknela sie o swoje buty i centralnie w rog lozka,tez sie lało...jak se przypomne az mnie wstrzasa;(...

Ale pogoda piekna,nie wiem co juz ze soba robic...

Do góry