reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Kiedy przestanie padać???

Agnieszka to miałaś nerwy - dobrze, że wszystko tak się skończyło.

Ten lumpeks jest już od kilku lat - ale faktycznie chyba żadnej dużej reklamy tam nie ma.

reklama
jest glegoka ale tak jak Sali napisala po szwach bylo by bardziej widac a te plastry to takie sciagajace rane, nawet sama ich nie sciagne tylko dostalismy skier do poradni na sciagniecie.

na cale szczescie mlody nie zajarzył że cos ma na czole i na razie nie dotyka.

Racja ale zalezy tez od wielkosci rany...sama mam trzy miejsca szyte i prawie zero sladu,jedno nie zszyte to masakra no i jedno po plastrach tez dziekuje..wiec mimo wszystko jestem za szyciem;-)...no oby nadal nie zauwazyl ze cos tam ma;-)

Ja miałam 1 dłuuuuuugi szew przez 3 dni na szyjce mej po tarczycy a potem go wyjęli i plasterki załozyli, które sama wymieniałam na nowe 1-2 razy w tygodniu, blizne juz teraz malo widać, ale smaruje kremem z cebuli :-)

Salinko ja nie znam Bieszczad wcale i chce je poznać ale nie mam pojęcia gdzie pojechac aby było blisko do "pieknych miejsc" i wyższych górek :tak:

Sobota i w końcu czas aby usiąść :-)
Rozpisalyście się, ale fajnie!!!
Ja już nie pieluchowa i nie wiedziałam o takich udach wielorazowych!

Znacie i polecacie jakieś♠ piekne miejsce w Bieszczadach? Spokój cisza i górki do spacerowania???
Jeszcze mnie tam nie widzieli i musze chyba to zmienić, ale nie mam pojęcia gdzie jechać :no:
Od kilku dni szperam w necie ale to mało daje!

Iza- co Ty na to? 1.jpg - oczywiście jest to widok z okna- wyobrazasz sobie- budzisz się rankiem i co dzień delektujesz sie taka rozkoszą;-) ...bylismy tutaj Gospodarstwo Agroturystyczne WILCZA JAMA - Oferta - naprawdę polecam - cisza , spokój, domki idealne - górskie ;) - domek 018.jpgmy mielismy kominek - i moglismy w nim palić do woli- a jedzonko- pycha - gość jest leśniczym okolicy - no rewelka po prostu... domek 175.jpga tu kilka fot z miejsca odciętego od świata - ich poprzedniej siedziby- tam to dopiero było niesamowicie :tak: https://picasaweb.google.com/violla...&authkey=Gv1sRgCMObp_T5-8T3TQ&feat=directlink ...aLE TAM CUDNIE BYŁO - i mamystamtąd najcenniejszą pamiątkę;-)

ps. AGA -
dobrze ,że wszystko oki - tylko go pilnuj, by nier otwieral- bo jak sie zle złaczy to może być dziura !!! - mój mąż ma tak na nodze - zaniedbał- taka rane, którą faktycznie lepiej vchyba było zszyć i teraz ma takie wgłębibienie...

Załączniki

• widok z okna.jpg
    widok z okna.jpg
    10,4 KB · Wyświetleń: 32
  • Dzień 4 Tranica i cerkiew w Smolniku.jpg
    Dzień 4 Tranica i cerkiew w Smolniku.jpg
    37,3 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnia edycja:
reklama
vikigus.....cudne miejsce. Ja tez jeszcze w bieszczadach nie byłam :-(.....a byliście całą rodzinką? Znaczy chodzi mi czy roczny Radek ze swoim łóżeczkiem turystycznym jest traktowany jako dodatkowa osoba do płacenia ????

Do góry