reklama
AgnieszkaJ
Fanka BB :)
jest glegoka ale tak jak Sali napisala po szwach bylo by bardziej widac a te plastry to takie sciagajace rane, nawet sama ich nie sciagne tylko dostalismy skier do poradni na sciagniecie.
na cale szczescie mlody nie zajarzył że cos ma na czole i na razie nie dotyka.
na cale szczescie mlody nie zajarzył że cos ma na czole i na razie nie dotyka.
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Racja ale zalezy tez od wielkosci rany...sama mam trzy miejsca szyte i prawie zero sladu,jedno nie zszyte to masakra no i jedno po plastrach tez dziekuje..wiec mimo wszystko jestem za szyciem;-)...no oby nadal nie zauwazyl ze cos tam ma;-)
AgnieszkaJ
Fanka BB :)
to jest sam srodek czola, wolalam nie ryzykowac ze szwami ( mi jak palec zszyli to mam slady po szwach) rana jest glegobka ale nie duza ok 3cm ...
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
No tak,zalezy jak kto szyje;-)...3cm;/,ołłłłłłła,biedny,wspolczuje;(
Ja miałam 1 dłuuuuuugi szew przez 3 dni na szyjce mej po tarczycy a potem go wyjęli i plasterki załozyli, które sama wymieniałam na nowe 1-2 razy w tygodniu, blizne juz teraz malo widać, ale smaruje kremem z cebuli :-)
Salinko ja nie znam Bieszczad wcale i chce je poznać ale nie mam pojęcia gdzie pojechac aby było blisko do "pieknych miejsc" i wyższych górek
Salinko ja nie znam Bieszczad wcale i chce je poznać ale nie mam pojęcia gdzie pojechac aby było blisko do "pieknych miejsc" i wyższych górek
Sobota i w końcu czas aby usiąść :-)
Rozpisalyście się, ale fajnie!!!
Ja już nie pieluchowa i nie wiedziałam o takich udach wielorazowych!
Znacie i polecacie jakieś♠ piekne miejsce w Bieszczadach? Spokój cisza i górki do spacerowania???
Jeszcze mnie tam nie widzieli i musze chyba to zmienić, ale nie mam pojęcia gdzie jechać
Od kilku dni szperam w necie ale to mało daje!
Iza- co Ty na to? - oczywiście jest to widok z okna- wyobrazasz sobie- budzisz się rankiem i co dzień delektujesz sie taka rozkoszą;-) ...bylismy tutaj Gospodarstwo Agroturystyczne WILCZA JAMA - Oferta - naprawdę polecam - cisza , spokój, domki idealne - górskie - my mielismy kominek - i moglismy w nim palić do woli- a jedzonko- pycha - gość jest leśniczym okolicy - no rewelka po prostu... a tu kilka fot z miejsca odciętego od świata - ich poprzedniej siedziby- tam to dopiero było niesamowicie https://picasaweb.google.com/violla...&authkey=Gv1sRgCMObp_T5-8T3TQ&feat=directlink ...aLE TAM CUDNIE BYŁO - i mamystamtąd najcenniejszą pamiątkę;-)
ps. AGA - dobrze ,że wszystko oki - tylko go pilnuj, by nier otwieral- bo jak sie zle złaczy to może być dziura !!! - mój mąż ma tak na nodze - zaniedbał- taka rane, którą faktycznie lepiej vchyba było zszyć i teraz ma takie wgłębibienie...
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama
vikigus.....cudne miejsce. Ja tez jeszcze w bieszczadach nie byłam :-(.....a byliście całą rodzinką? Znaczy chodzi mi czy roczny Radek ze swoim łóżeczkiem turystycznym jest traktowany jako dodatkowa osoba do płacenia ????