reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Ja sobie tez chwale lumpik WERONA,na Sklodowskiej blizej Łęczyckiej,same markowe,dla dzieciakow rewelacja,tyle ze na wage i w poniedzialki 57zl im dalej tygodnia tym taniej(wiadomo haha) ale jak sie juz pojdzie w srode to wszystko przebrane ale i tak cos sie zawsze znajdzie;)

A nas wczoraj zaskoczyla mila niespodzianka,kiedys bralysmy udzial w konkursie na stronie Catoon Network i dotstalismy cudaczka-spiewaczka,haha ale byla radosc dzieciakow...pierwszy raz cos wygralam...teraz zaczynam w totka grac chociaz jeden zaklad na chybil trafil(kumpela ostatio trafila 5,dostala 7tys,szok)...a wczoraj mialam jedno trafione a cztery nr obok;( ale nie poddaje sie...kto nie gra ten nie ma;)..

Dobra,zbieram sie po Wiki a potem skonczyc obiad i odpoczywanko...jesli mozna to nazwac odpoczywaniem;)

reklama
A mnie lumpki jakoś nie pociągają. Ja nie lubię się w tych ciuchach grzebać. Byłam parę razy i nigdy nic nie znalazłam więc się zniechęciłam. Uwielbiam za to outlety. W Gdansku w godzinę potrafię się ubrać od a do zet nie wydając fortuny. No i tam jest mój ukochany Benetton.

Witam weekendowo!

Oderwałam się w końcu od skoków bo razem z Martyną mocno kciuki zaciskałysmy za Kamila i udało się bo wygrał :-)

Tez mam pecha co do lumpków bo nie umię tam nic znaleść :wściekła/y: ostatnio prawie tam juz nawet nie chodze bo nie mam kiedy a szkoda !

Naprawde nie ma chętnych na babskie pogaduszki???? Od roku nie było spotkania, co z Wami :-p

na kapach za hermesem jest KUBUS typowo dzieciecy i ceny fajne, a dla siebie uwielbiam ta sieciowke kolo kładki :D

a ja za tydzien jade do wawy na szkolenie:) 3 dni bez adasia, pierwsza rozłąka... nie wiem jak to przezyje ...

spotkanie - jestem za:D

sprzedalam auto dzisiaj :D nacieszylam sie cale pol roku hehe teraz szukam nastepnego :D

Aga podstawa takiej rozłąki to dobrze zorganizowany czas, żeby nie mieć czasu tęsknić, to będzie dobrze ;) a z tymi autami to faktycznie szalejesz :p zazdroszczę!

SPOTKANIE!!! SPOTKANIE!!!

Ja po lumpach ostatnio chodzę głównie za materiałami do szycia, ale czasem tez coś przypadkiem mi w oko wpadnie (ostatnio poszłam ze znajomym do towarzystwa, a kupiłam kieckę do pracy i super spódniczkę na codzień i wyjścia ;) ) A wczoraj byłam w naszym UC i trafiłam na fajnych ludzi, że nawet ustawy mi podrukowali żebym wiedziała jak się odwoływać od tego cła, więc pismo napisałam i już poszło, teraz tylko czekam na wyrok.

agniecha-bebecha ja jak już lumpuję to w tym koło kładki przy rynku. Tej samej sieci jest na bartodziejach koło Balatonu. Ale nie zawsze coś wyhaczę ....mam wrażenie że dla dziewczynek więcej jest.

Sobie raczej nic w lumpie znaleźć nie mogę, bo moje gabaryty nijak się mają do Pań z Wysp :baffled: Za to lubię outlety w Gadńsku, u nas na Gdańskiej no i wyprzedaże.

anka a toś mnie 'zabiła' z tymi pieluchami :szok: dla mnie wielorazowe to tetra a to się okazuje, ze jakieś inne są ;-)

Anka - powidzenia z UC :)

Ja mam szkolenie wiec od rana do wieczora jestem zajeta a wieczorem nadrabiam spotkania towarzyskie ze znajomymi i rodziną:) mimo to obawiam sie :D Adas bedzie 1,5 dnia u mojej mamy potem z M wiec tez atrakcji mu nie brakuje, ale wiadomo - pierwsze rozstanie to mega stres:D

JJ - ja akurat typowo wyspiarskie gabaryty posiadam hihi dlatego ciezko jest mi cos znaleźć w normalnych sklepach bo tam max do 42 rozmiaru maja ;( a w lumpie zawsze cos sie wypatrzy :D

2602_img2f2_d840fbdb6f0164497660af1e37cf62dd.jpgwielorazówka:D

reklama
Ja w lumpie rzadko coś dla siebie kupuję choć gabaryty iście wyspiarskie mam :laugh2: dla Majki czasem coś kupię bo można czasem jakiś skarb upolować. Nie lubię jednak lumpów gdzie trzeba grzebać,że tak powiem, jakoś wolę te wiszące ;-)

Do góry