reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Atu długo z Bartkiem chodzisz na te spacerki,jak on taki chorowity....ja to zima 40 min max.na dworzu ,jakos wole dmuchac na zimne.3 tygodnie jak na razie bez kaszlu i kataru hehe sukces.Przed tem była zdrowa 5 miesiecy ,mega postep;)

reklama
Atu długo z Bartkiem chodzisz na te spacerki,jak on taki chorowity....ja to zima 40 min max.na dworzu ,jakos wole dmuchac na zimne.3 tygodnie jak na razie bez kaszlu i kataru hehe sukces.Przed tem była zdrowa 5 miesiecy ,mega postep;)

Salinko zimą owszem ale teraz mamy prawie wiosnę :-)

Muszę Wam powiedzieć, że od kilku dni Bartuś nie miał ani kaszlu ani katarku (bierze te wszystkie leki co mu dr Gizińska zapisała - no i chyba są skuteczne), więc postanowiłam dzisiaj, że od teściów pójdę z nim do domu na pieszo i po drodze zrobie jeszcze zakupy w GF ale tak na co dzień to też jestem od 30 do 45 min.

Atu - super jak leki pomagają a zdradzisz jakie to są?

Zaleciła aby dwa razy dziennie do nosa podawać mu wodę morską aż do wiosny, przez 14 dni zawiesine do nosa NASONEX, przez 25 dni Esberitox oraz kontynuacja Luivacu i po 2 tyg od zakończonej kuracji do kontroli, no chyba, żewmiedzyczasie ... nie będę kończyć aby nie zapeszać :no:

Ostatnia edycja:
Witam:)

Widze, że Wy się uaktywniacie wieczorową porą:-) niestety ja już wtedy śpię bo rano przed 5 pobudka:sorry:

Iza butki fajne:) oo i tez z kosmiczną ceną też rewelka!!!

U nas jeśli chodzi o spacerki w taką pogodę jak teraz to min 1,5h... wiadomo jak pada mocno to odpuszczamy. Chociaż jak w Nowy Rok wracalismy od rodziców i lekko mrzyło to i tak naciągnęlismy folię na wózek, okienko otwarte i wracaliśy pieszo:)

Ojj liczę na ten mróz i śnieg!!! Kurcze kupiliśmu super sanki - sądząc, że skoro w zeszłymr roku i rok wczesneij była długa, sroga, śnieżna zima to i w tym też będzie... Tak więc sanki stoją i czekają na wyjazd a ja już postanowiłam, że jak zima zawita to biorę parę dni urlopu żeby porajdować z Olkiem sankami:D:D

reklama
Iza 200 zł za skórzane buty na moje bomba!!Kumpela kupiła za 650 to dopiero jest cena:szok:
Ja moze i bym chodziła dłuzej ale jakos nie mam czasu,więc idziemy po Tymka a potem ewentualnie zakupy;)
Zawsze ten czas mi zleci,rano sprzatanie potem Tymek(szkoła)potem obiad zakupy i juuz ciemno jest,ale oby do wiosny(choć cos białego spadło na trawę,nie mam pojecia co to hehe)

Do góry