reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

ja 3 miesiace btow szukam i nic... zimy nie ma wiec sie nie spinam. mam szmaciaki od 2 lat i takie na obcasie przeszly reinkarnacje u szewca - maja sie swietnie... chyba ze przyjdzie PRAWDZIWA zima to wznowie poszukiwania... :)

reklama
Iza mam namiar na super firme obuwniczą...nie wiem jakich szukasz ale zaraz dam Ci namiar;)

N-Vision | Facebook

ale pewnie widzialas bo nasza wspólna kolezanka sobie kupiła hehe

Ostatnia edycja:
Helołłł!!!

Dzisiaj ja melduje sie po imprezie,cala,nie do konca zdrowa;),bawilismy sie do 4,do 8 spalam a o 10 juz bylam u tesciowej po dzieciaki...teraz to juz padam powili,zaraz do wyra i spanko:)

Fakt,znalezc buty dla mnie tez masakra...mam duza noge,pamietam jak na wesele szukalam,nie moglam butow dostac az miala w planach juz isc w japonkach,haha...

Sali,foto rewelacja i ta czarna na Tobie,ulala;)...

Hejka!
Dziewczyny dlaczego ten zajefajny długi weekend się już skończył!!!

Wybawiłam się na maksa, w czwartek u kumpeli na imprezie, w piątek znajomi przyjechali z Warszawy i robiliśmy imprezkę w domu a w sobote pojechaliśmy do znajomych do Inowrocławia i dopiero co wróciłam. Mam zamiar się wyspać bo młody jest u teściów i odbieram go jutro - strasznie się już za nim stęskniłam :tak:

Sali wyglądasz na tym zdjęciu rewelacyjnie !!!

Pare minut temu włączyłam TVP Bydgoszcz i widziałam jak chrześniak mojego M tańczył w takim ogromnym sercu, ale jesteśmy z niego dumni !!!

Witam się i ja:)

Ojj ciężko się wstawało:/ i nam i Olkowi, aż żal bylo go budzić i wieśc do babci.. ehhh Tak się grzebaliśmy, że byłam w pracy przed 7:/ za zaczynam o 6.30.. no nic później wyjdę.

atu2222 ojj to się wybawiłaś! zazdroszczę:p

kaaasiulka Ty też nieźle pobalowałaś:p haha najgorszy jest właśnei ten dzień "po" jak wstając z łózka głowa zostaje na poduszce:)

Sali super fotka!!

jeshu dzisiaj obudziłam się w nocy z mega bólem/duszeniem/pieczeniem/uciskiem w plecach i w okolicy serca.. cholera sama nie wiem jak ten ból opisać.. wzięłam 3 nospy bo to rozkurczowe i kurczę troszke przeszło ale jak wstałam rano to dalej to samo:/ chyab czas iść na przegląd..

ok nie smęce tylko życzę miłego dnia i spadam popracować:)

Witam poniedziałkowo!

Gosiek smęć, smęć po to tu jestesmy, ale i do lekarza zmykaj i to szybko!!!!

Sali dzięki za linka, ale ja szukam czegos do kostki i raczej musze przymierzyć przed kupnem :-(

Piekne słoneczko, można dziś spacerować i niech tak zostanie na długo bo mam dośc deszczu oraz mokrych butów ;-)
Wczoraj cos słyszałam, że pod koniec miesiąca może będzie troche mrozu, ale ile w tym prawdy?

Dzis mam jeszcze wolne i musze troche "pobiegać" bo się nazbierało kilka spraw a jutro wolne na wizyte u lekarza.

Miłego tygodnia!

reklama
Ja mialam slonce przez yyyy 5minut;( i nadal szaruwa;/...wstac mi sie tez nie chcialo,dobrze ze Wiki w domu,lezelismy sobie az do 8.30;)...moje zasmarkane i kaszlace,wrrr ale chyba to juz standard;/

Tak,tak niby maja przyjsc mrozy ale takie delikatne,w sumie to i tak lepsze takie niz to co jest...

Atu bo tak to jest ze wszystko co fajne szybko sie konczy...fajnie ze sie pobawilas:)))

Do góry