reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Ojej ale się porobiło, widze, ze nie tylko ja chora w te święta.Mi niestety ucho jeszcze nie przeszło - jestem dalej na antybiotyku a jutro ide do laryngologa.

Sali w zeszłym roku bodajże i tak trzeba było wypełniac nowe deklaracje do lekarza więc papierki i tak cię nie ominą.

Jelitówka to ostatnio chyba każdego dopada - my tez przechodziliśmy ale przed świętami.

Atu żal mi Bartusia. Kurcze wiem jak to jest, bo pamiętam jak Niko tyle chorował. Życze dużo sił i oby w końcu znaleźli co mu jest, bo się biedaczek męczy a ty razem z nim.

reklama
O matko co tu się dzieje. Bartuś daje czadu za wszystkie BB dzieciaki:no:. Biedaczek mały. Ja na samo słowo jelitówka już muszę do toalety, to jest dla mnie największy koszmar i zawsze mam nadzieję że nas ominie i się od dzieci nie pozarażamy ale zawsze przychodzi rozczarowanie. Przypomniało mi się że muszę kupić dodatkową miskę:szok:. A ja mam jutro i w piątek wolne jupi

JA I TAK PLANUJE SIE PRZEPISAC DO INNEJ PRZYCHODNI BO W TAMTEJ PEWNIE I TAK NIE MA MOJEJ KARTOTEKI A POZA TYM ZA DALEKO JEST.
NA RAZIE GŁOWA MNIE NIE BOLI WIEC NIE IDE ALE ZAPISAC SIE ZPAISZE NA WYPADEK JAK SIE POWTÓRZY.:tak:

Jakie plany na Sylwka.
Ja ide na ten ślub ale jakos nie mam nastroju ,poza tym jestem przed okresem;/

Hej

atu...biedny Bartus, matko niech w końcu znajdą przyczyne, bo ile ma się to biedne dziecko męczyc. Słuchaj a robili mu może badania w kierunku robali??? Mojej kumpeli synek starsznie chorował,az zrobili badania na pasożyty i okazało się ,że ma lambrie, zaczeli go leczyc pod tym kontem i od razu było ok.

U mnie też mały szpital, do tej pory dziciaki się dzielnie trzymały i nagle wczoraj sie zaczęło, Weronika kaszle strasznie, a Borysowi się z nosa leje ech...:-(

Co do jelitówki....tfu, tfu odpukac, ale u Nas jeszcze nikt jej nie przechodzil i oby tak zostało:-)

Pozdrowionka;-)

a ja mam gorsze dni... jakos dobry nastroj mnie opuscil ...

sylwester w domu maja do nas wpasc sasiedzi z rocznym synkiem, polozymy dzieciaki spac i posiedzimy przed tv :)

macie moze taka gre twister ??

Mnie wlasnie tez dobry nastoj opuscil...dowiedzialam sie ze nasz sylwek odwolany,az mnie glowa boli:(;/...a z reszta moge siedziec w domu,w sumie chyba bede musiala,hmmm ale tu jest inna przyczyna dla ktorej nie chce spedzac go w domu...

Wronka,zdrowka!!!

A my sylwek jednak w domu. Siorki dzieci się kurują ale lekarka powiedziała, ze nadal mogą zarażać :/ Dziś moja mama się rozłożyła....a była u nich pilnować maluchów w poniedziałek. Także NO WAY....Radek jest tak 'niewinnym' organizmem, ze ten wirus by go dopadł nawet jakby w aucie przed domem został hehehe.

reklama
Do góry