reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

No to ja sie tez chwale ze wszystko juz prawie zrobione mam,jutro tylko upieke mieska i bedzie git:)))...

Madziara,to ci sie porobilo;(...zdrowka i duzo sil na przygotowania!

Vikiigus,bys w tym kiepskim nastroju za dlugo nie byla...a co do pazurkow to nie ta Asia;)...

Ja prezenty pakowac bede wieczorem bo dopiero papier kupilam,dobrze ze se w ogole przypomnialam;/...zaraz ide do bratowej na kawe a potem jeszcze do psiapsoly na male cos pod te swieta:),sie zrelaksuje troche;P...

Wszystkim zycze szybkiego przygotowywania swiatecznego i oby nie za dlugo w kuchni;)...z zyczeniami jeszcze zajrze jutro:)

reklama
Już prawie wszystko mam gotowe....została jeszcze sałatka śledziowa do dokończenia.:cool2: Jutro nie robię nic :-p Tylko prysznic i paznokcie hehehee

Sali ja ryby kupuję w rybnym na osiedlu. Wiem, że i w 'kerfuże' potrafi być tani łosoś....ale po pierwsze rozchodzi się w 3 sekundy a po drugie, zadaję sobie sprawę, że przepłacam, że sklep ma narzut ale swoją drogą zastanawiające jest to, że w markecie on o ponad połowę tańszy :no: Mam wrażenie, że to tak jak ze wszystkim, co dużo tańsze to nie do końca 100% jakości.....:eek:

Życzenia to jutro.

Ja chyba jutro z rana sobie porobie ,bo juz mam dosc na dzisiaj;/dwie godz latałam po sklepach w poszukiwaniu kurtki dla Tymka i Kai i prezentu dla babci,wszystko kupiłam oprócz kurtki dla Kai;/

Gotuje rosół na galat i buraki do potarcia,jutro zrobie barszcz i cała reszte.

Zastanawiam sie czy isc do Tesco ale nie wiem czy mi sie chce hehe.

Ja mam jeszcze jutro dzien i pojutrze do obiadu:-D

Moje plecy:-:)wściekła/y:Juz chyba nie doczekam chwili kiedy np. mój brat zaprosi mnie na Swieta :no:Jestem skazana na dozywotnie robienie ehh

[h=6]Dlaczego jest święto Bożego Narodzenia?
Dlaczego wpatrujemy się w gwiazdę na niebie?
Dlaczego śpiewamy kolędy?

Dlatego, żeby się uczyć miłości do Pana Jezusa.
Dlatego, żeby podawać sobie ręce.
Dlatego, żeby się uśmiechać do siebie.
Dlatego, żeby sobie przebaczać.[/h]

Ostatnia edycja:
Hej:-)

Chatka już sprzatnieta, jeszcze jutro zarełko dokończyc i włala:-)

My w wilgilię u teściów, dlatego za dużo do roboty nie mialam, zrobiliśmy tylko śledzie w ocie, przygotowalam farsz (kapusta z grzybami). Jutro czeka mnie zrobienie sakiewek z ciasta francuskiego z w/w farszem i będę piekła jabłecznik. U tesciow nie ma pierogów więc, ja chociaz do barszczyku te sakiewki chcę zrobic. Pirogi mam za to w zamrażalniku od mamy, no i jade też z maminym barszem do tesciów bo ichniego nie lubie:-0. Oni robia na slodko a umnie zawsze na kwaśno
biggrin.gif

W te piękne święta
niech każdy pamięta
z serca płynące życzenia:
marzeń spełnienia,
iskierek radości
i dużo dużo miłości.​

[video]http://kartki4u.eu/kartki/47/3/d/3159.gif[/video]
[h=6]Ten cudowny, pełen radości czas Świąt, niech przyniesie wiele szczęścia i radości, a Nowy Rok spełni najskrytsze marzenia.[/h]

reklama
Do góry