reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
No i już prawie po Świętach.
My niestety te święta spędziliśmy każdego dnia w przychodni a potem w szpitalu, Bartek ma cały czas od kilku dni gorączkę ponad 38st, okropnie dudniący kaszel, katar, zapalenie ucha i gardła i nic mu się nie poprawia. Zapisali leki i to wszystko, teraz czekamy na prześwietlenie płuc ... o i takie miałam święta, Bartuś nawet nie miał siły rozpakować wszystkich prezentów, ale jak zobaczył Gwiazdora to się tak cudownie uśmiechnął i się z nim przywitał.

Życzę wszystkim wszystkiego dobrego po Świętach i szczęśliwego Nowego Roku, bo mogę nie mieć okazji wejść na BB jak zatrzymają nas w szpitalu.
Pozdrowionka dla wszystkich

Atu juz nie wiem co Ci pisac...Myslalam ze moja Kaja czesto choruje,ale to co Ty przezywasz z Bartkiem to straszne;(

U mnie tez nienajlepiej ze zdrowiem od Wigili boli mnie tył głowy w jednym miejscu z prawej strony,nie mogłam ruszac głowa jesc a wczoraj nie mogłam podniesc sie z łożka;((cały dzien wymiotowałam a dzisiaj mi słabo i dretwieja mi rece.Jak do jutra mi nie przejdzie to ide do lekarza ,ale nawet nie wiem czy mam tam kartoteke bo 12 lat temu byłam tam ostatni raz;/Boje się.
unhappy.gif

O matko,szok,Atu,tez nie wiem co pisac...wspolczuje i podziwiam...bo moje tez czesto choruja,szczegolnie duzo Wiki ale to co sie u Was dzieje:(((...

Tak,tak,swieta,swieta i po swietach...mnie po wigilii dopadlo,wymioty i biedunka,pierwszy dzien swiat w domu,sama,spalam w lozeczku,maz z dziecmi w goscinie i po rodzinie;),potem Mati dal czadu wymiotujac cala noc a teraz moj M sie meczy od 4 rana;/....a ja teraz nadrabiam jedzonko swiateczne;)...cos mnie stopa boli,w nocy rwalo,tak jakby spuchniete,hmm,nie wie co to,w sumie juz nie pierwszy raz ale nigdy tak mocno;/...i zatoki sie odezwaly,bol przy schylaniu i woda kapie z nosa...

A ja prezenty???U nas jak zwykle duzo za duzo;) ale najwazniejsze ze dzieciaki zadowolone bo gwiazdorek przyniosl wszystko o co prosily w liscie:)))

Sali,Ty wiesz co;(;*...

Ostatnia edycja:
Atu Dużo Zdrówka dla Bartusia!!!!

Sali
dlaczego czekasz, dzis juz powinnaś byc u lekarza, oj, oj... Zdrówka dla Ciebie!

Zdrówka dla Rodzinki Kasiulkowej!!!

Pogoda koszmarna to i chorowań wiecej, a nam się szykuje jeszcze pogrzeb w tym roku :-( Ciocia nam zmarła nagle miała 53 lata. Tak więc nastrój poświąteczny mam nie najlepszy.

Iza bo chciałam isc od razu do szpitala ,rodzinny mi nic nie pomoze jedynie da skierowanie na badania a ja nie mam kiedy latac po lekarzach.Dzisiaj cvały dzien jestem sama w domu wiec nie mialam nawet kiedy.Teraz troche mi mineło wiec poczekam do jutra albo poczekam do 20 jak wróci Darek i najwyzej podjedziemy na izbe.

Nie byłam 12 lat u lekarza wiec na bank nawet nie ma mojej kartoteki,bo juz ostatnio nie było więc jeszcze bym musiala tam wypełniac formularze a dosłownie nie mialabym głowy do tego.

Salinko zdrowie najważniejsze i nie ma nic ważniejszego, dlatego trzeba zrobic wszystko aby o nie dbać, nawet jak jest potrzeba wypełnić kilka kartek! Czekma na wiesci lekarzowe!

reklama
zdrowka dla wszystkich !!

swieta u nas super, objedzeni i szczesliwi :) Gwiazdor nie wywarl na mlodym wiekszego wrazenia przybijał mu piatke i żółwika hehe nic sie nie bal tylko co chwile po prezenty latał :)

Do góry