Witam po ponad miesięcznej przerwie.
U mnie ciężko, pożegnałam dwie najbliższe mi osoby z rodziny i tak mi strasznie smutno
Bartuś cały czas mi choruje, od września w żłobku był aż 4 razy, co chwile ma obustronne zapalenie ucha, gardła, non stop wizyty w przychodni, w szpitalu, prywatne i nic nie potrafią stwierdzić co mu jest, dzisiaj też prawie cały dzień spędziłam z nim w szpitalu, bo od wczoraj bez przerwy wymiotował i nic nie chce mi jeść, już mi brakuje sił na wszystko, o świętach nawet nie myśle, prezentów też nie mam a przez miesiąc na leki straciłam prawie 500zł, do tego jeszcze ja i M jesteśmy przeziębieni
... może macie jakies pomysly na prezent dla malucha, bo chyba pozostanie mi zamówić przez Allgro, chociaż ostatnio też zostałam oszukana przez Allegrowicza, zgłosiłam do serwisu allegro i po 5 tygodniach otrzymałam towar, ale co się nadenerwowałam to moje
AguśJ, jak możesz to napisz co Adaś dostał na Mikołaja i co planujesz na Świeta, może coś z Twoich pomysłów zaczerpne
Pozdrawiam wszystkich chorowitych, dużo, dużo zdrówka życzę ... no i mam nadzieje, że dziewczyny dobrze się bawią (Kaśka, Sylwia i Aga)
Może na wątek kulinarny jakies przepisy świąteczne ktoś doda ...