reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Salinko dzieki za przepisik, może kiedyś zrobię, choc mąz pieczarek nie lubi :wściekła/y:
Nie lubię stać przy garach a jak juz stane to i tak mi nie smakuje ;-)

reklama
Haha ja lubie gotowac i lubie pieczarki;)
Mozna zrobic gulasz z kurkami np zamiast pieczarek ale to wtedy same kurki;)Szkoda zabijac smak;)

ja gotuje z przyjemnoscia,ale i tak wole piec ciasta, babczki itp. z tega mam najwieksza frajde:)
jutro leczo chce zrobic i to po raz pierwszy do tej pory mamie podbieralam :D

m kupil mi dzisiaj kolejna ksiazke kucharska:D tym razem chinskie dania :)

adasko utopil nam pilota w akwarium :)

Drogie Mamy z Bydgoszczy! Mam pytanie -prosbe.
Jak sprzedac dzieciece rzeczy lokalnie w Bydgpszczy? Mieszkam na stale w Kanadzie, u moich rodzicow w Inowroclawiu mam obecnie magazyn rzeczy po moich chrzesniakach, chlopcu i dziewczynce: wiekszosc uzywanych w b.dobrym stanie, pare nowych. Chomikowalam, bo myslalam, ze mi sie przyda w przyszlosci (ale na drugie dziecko juz sie u mnie nijak nie zanosi, niestety). Pare rzeczy jest na czasie : kombinezony dla dziewczynki i chlopca (0-3 mies.), kurtka i kombinezon dla chlopca na 3 lata (84-96 cm) i tony rzeczy dla malej dziewczynki 0-12 mies. itp itp. Poradzcie jak to sprzedac? Jakies komisy, lokalne ogloszenia, moze jakas gielda ?? Prosze pomozcie,szkoda, zeby to lezalo.

Kagadu na Allegro;)

OO Ania własnie miałąm pisac ze sie z juz długo nie odzywasz...

A ja wczoraj byłam na karaoke i mam małego kaca z tego powodu ufff;/

Ja ciast nie pieke w ogóle bo nie lubie słodkiego;P

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry