reklama
AgnieszkaJ
Fanka BB :)
ja gotuje z przyjemnoscia,ale i tak wole piec ciasta, babczki itp. z tega mam najwieksza frajde
jutro leczo chce zrobic i to po raz pierwszy do tej pory mamie podbieralam
m kupil mi dzisiaj kolejna ksiazke kucharska tym razem chinskie dania
adasko utopil nam pilota w akwarium
jutro leczo chce zrobic i to po raz pierwszy do tej pory mamie podbieralam
m kupil mi dzisiaj kolejna ksiazke kucharska tym razem chinskie dania
adasko utopil nam pilota w akwarium
annakryspin
Zaciekawiona BB
http://www.facebook.com/home.php?ref=hp#
Wyspa - Centrum Wspierania Rozwoju Dziecka
Klub Mam - reaktywacja! Wszystkie mamy zapraszamy już w najbliższą środę na pierwsze spotkanie po wakacjach. Przybądźcie z otwartymi głowami, dobrymi humorami i oczywiście ze swoimi maluchami! Czekamy na Was! Środa, 21.09. godzina 10.00 - 11.30.
Wyspa - Centrum Wspierania Rozwoju Dziecka
Klub Mam - reaktywacja! Wszystkie mamy zapraszamy już w najbliższą środę na pierwsze spotkanie po wakacjach. Przybądźcie z otwartymi głowami, dobrymi humorami i oczywiście ze swoimi maluchami! Czekamy na Was! Środa, 21.09. godzina 10.00 - 11.30.
Drogie Mamy z Bydgoszczy! Mam pytanie -prosbe.
Jak sprzedac dzieciece rzeczy lokalnie w Bydgpszczy? Mieszkam na stale w Kanadzie, u moich rodzicow w Inowroclawiu mam obecnie magazyn rzeczy po moich chrzesniakach, chlopcu i dziewczynce: wiekszosc uzywanych w b.dobrym stanie, pare nowych. Chomikowalam, bo myslalam, ze mi sie przyda w przyszlosci (ale na drugie dziecko juz sie u mnie nijak nie zanosi, niestety). Pare rzeczy jest na czasie : kombinezony dla dziewczynki i chlopca (0-3 mies.), kurtka i kombinezon dla chlopca na 3 lata (84-96 cm) i tony rzeczy dla malej dziewczynki 0-12 mies. itp itp. Poradzcie jak to sprzedac? Jakies komisy, lokalne ogloszenia, moze jakas gielda ?? Prosze pomozcie,szkoda, zeby to lezalo.
Jak sprzedac dzieciece rzeczy lokalnie w Bydgpszczy? Mieszkam na stale w Kanadzie, u moich rodzicow w Inowroclawiu mam obecnie magazyn rzeczy po moich chrzesniakach, chlopcu i dziewczynce: wiekszosc uzywanych w b.dobrym stanie, pare nowych. Chomikowalam, bo myslalam, ze mi sie przyda w przyszlosci (ale na drugie dziecko juz sie u mnie nijak nie zanosi, niestety). Pare rzeczy jest na czasie : kombinezony dla dziewczynki i chlopca (0-3 mies.), kurtka i kombinezon dla chlopca na 3 lata (84-96 cm) i tony rzeczy dla malej dziewczynki 0-12 mies. itp itp. Poradzcie jak to sprzedac? Jakies komisy, lokalne ogloszenia, moze jakas gielda ?? Prosze pomozcie,szkoda, zeby to lezalo.
AgnieszkaJ
kagadu - szpitalnej masz 2 komisy dziecece.
Sali - wypadu jak pisalam na FB zazdroszcze a słodkie uwieeeeeeeeeeelbiam
Sali - wypadu jak pisalam na FB zazdroszcze a słodkie uwieeeeeeeeeeelbiam
reklama
AgnieszkaJ
ja chetnie