reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Sali odpisałam na priv :D

Myślę, że w kwestii spotkania to z racji wakacji ciężko się zebrac. W zeszłym roku było podobnie i chyba dopiero w sierpniu nam się udało. Poza tym przy tej zmiennej pogodzie to jakoś cięzko.

Moje dziewczyny wyjechały a mały jest na antybiotyku z racji zapalenia gardła - ale dzisiaj na chwilkę poszlismy do parku bo widze, że już jest lepiej i sam się na dwór wyrywa, no a poza tym z braku dziewczyn i tak trzeba będzie na spacer wyjśc a samego go w domu nie zostawie.

HEJKA!!!

Po kilku dniowej nieobecności chciałam się przywitać, wróciliśmy dzisiaj przed 22 a mały zasnął przed 24. MASAKRA
Jutro ( to już dzisiaj ) wszystko nadrobię i jak mały da mi chwilkę spokoju to do Was napiszę.

Dziewczyny, nie mam dostępu do BAZARKU i FOTEK !!!!!!!!!!!

Pozdrowionka

Bazarek jest ogólnodostępny a do zdjęć możesz jeszcze nie mieć uprawnień. Usiądę jutro i zobacze kogo musze jeszcze upoważnić do naszego albumu bo na pewno jest więcej osób, które nie mają dostepu.

Witam!

Pogoda w końcu letnia i dobrze, że jutro juz piatek!
Nie wybiera się nikt w sobote do Chmielnik nad jeziorko?
Zapisałam się do laryngologa na 21.07 do Centrum Medycznego Gizińskich i jak wyjde cała ;-) to mogę się na kawke z kimś umowic kto tam może blisko mieszka :-)

reklama
oj chciałabym nad jeziora... ale umówiliśmy się już że idziemy na Polonie zobaczyć wyścigi quadów a potem mały do dziadków a my odreagowujemy na działce na Toruńskiej do niedzieli, ale w sumie nad jeziorem byłoby pewnie przyjemniej, ale rodzina jest najważniejsza.

Do góry