reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Sali odpisałam na priv :D

Myślę, że w kwestii spotkania to z racji wakacji ciężko się zebrac. W zeszłym roku było podobnie i chyba dopiero w sierpniu nam się udało. Poza tym przy tej zmiennej pogodzie to jakoś cięzko.

Moje dziewczyny wyjechały a mały jest na antybiotyku z racji zapalenia gardła - ale dzisiaj na chwilkę poszlismy do parku bo widze, że już jest lepiej i sam się na dwór wyrywa, no a poza tym z braku dziewczyn i tak trzeba będzie na spacer wyjśc a samego go w domu nie zostawie.

HEJKA!!!

Po kilku dniowej nieobecności chciałam się przywitać, wróciliśmy dzisiaj przed 22 a mały zasnął przed 24. MASAKRA
Jutro ( to już dzisiaj ) wszystko nadrobię i jak mały da mi chwilkę spokoju to do Was napiszę.

Dziewczyny, nie mam dostępu do BAZARKU i FOTEK !!!!!!!!!!!

Pozdrowionka

Bazarek jest ogólnodostępny a do zdjęć możesz jeszcze nie mieć uprawnień. Usiądę jutro i zobacze kogo musze jeszcze upoważnić do naszego albumu bo na pewno jest więcej osób, które nie mają dostepu.

Witam!

Pogoda w końcu letnia i dobrze, że jutro juz piatek!
Nie wybiera się nikt w sobote do Chmielnik nad jeziorko?
Zapisałam się do laryngologa na 21.07 do Centrum Medycznego Gizińskich i jak wyjde cała ;-) to mogę się na kawke z kimś umowic kto tam może blisko mieszka :-)

reklama
oj chciałabym nad jeziora... ale umówiliśmy się już że idziemy na Polonie zobaczyć wyścigi quadów a potem mały do dziadków a my odreagowujemy na działce na Toruńskiej do niedzieli, ale w sumie nad jeziorem byłoby pewnie przyjemniej, ale rodzina jest najważniejsza.

Do góry