reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Witam Wrróciliśmy cali zadowoleni. Pogoda piękna tylko dwa dni z deszczem, nad morzem pustki także fantastycznie. Niestety nie nadrobię was. Witam wszystkie nowe dziewczyny i wszystkim solenizantom jubilatom itp najlepszego

reklama
Sali - farby wysla do 15 lipca :) nie wiem czyj jest ten ostatni mail ... patrycja.wiencek ...... :D

a my gonimy za autem, albo jakies udezone, albo wyposazenie nie takie ;( ehhh myslalma ze bedzie latwiej :)

hej dziewczyny, nie wiem czy dobrze trafiłam. Mieszkam w Bydgoszczy krótko i szukam dobrego ginekologa:-)Możecie mi kogoś polecić. Z góry dziękuje

Hej!

Dziekuje za zyczonka w imieniu Mateuszka :)))...urodzinki udane,jak juz Sali pisala,bylo calkiem sympatycznie...w sumie to od soboty do dzisiaj goscie,takich trzydniowych urodzin to synek jeszcze nie mial :)...

My a mezem w sumie 14lat a od slubu bedzie,za tydzien 3lata...
Rano spadam na dzialke,Syla czekam ;),wracam za tydzien takze prosze pisac co bym miala do nadrabiania ;)))...

Autko kupione:) ale sie ciesze bo jest poprostu BOSKIE !!
astra-3-kombi-1.jpg

kasiula - to synek poimprezowal :D

DOGMA- skurczewski i wasilewski, maja dobre opinie.

reklama
Hej!

Witam się po długiej przerwie.....ufff. Od 1 lipca już nie pracuję - wreszcie :baffled:. Trochę sie ogarnęłam ale jeszcze nie wszystko mam gotowe....dziś dopiero mi szfę montują w sypialni, bo dla 4-go w rodzinie juz miejsca nie mam w pozostałych. Trochę powakacjowałam z F. na działce i tak dopiero teraz mam chwilkę na kompa. Myslę, ze teraz już częściej bedę na miejscu (w końcu od jutra fasola już legalna :-D) no i strach się oddalać.....

Nie nadrobię co u Was, bo juz mi się z tym balonem nie chce slęczeć za długo przed kompem.....ale pozdrawiam Wszystkie cieplo i witam nowe Foremki, jesli takowe się pojawiły.

Do napisania

Do góry