reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Dzialka sprzedana 1!!!!! jutro o 9 przychodzi stolarz i WRESZCIE kuchnie zamawiam :D JUPI :D

do tego jutro 5 rocznica subu :) obiadek na miescie io bedzie GIT :D

reklama
Ale dzisiaj znowu pogoda się złajdaczyła :wściekła/y: mam nadzieję że jednak jutro będzie ładnie
Izuś ja 21.07 będę w Alergo-Vicie na kurpińskiego ,a cały tydzień będę miała zawalony siorka podrzuca mi swojego huskyego ,mam nadzieję że moja syberianka fochem nie walnie że ma konkurencje :-D

Iza do mnie bedziesz miała w sumie niedaleko :D

AgnieszkaJ wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu. My 20.07 bedziemy mieli 15 - ale ten czas minął :D

Macham szybciutko z Chmielnik :-)

Aga Wszystkiego Naj... Rocznicowego!

My 12 sierpnia będziemy świętować 16 rocznice :happy2:

Udanego weekendu! Zmykam !

i po kolacji - obzarstwo powinno byc karalne !!!!szamanika obalilam a teraz szukam auta dla siebie:) myslelismy ze dzisiaj mi stary kupi a okazal sie lipny wiec szukamy na spokojnie:)

kuchnie wymierzyyli i wycenili 10 000 :/ ale za to tak jak chcialam !! jutro z rana lece ogladnac projekt w 3 D i podpisac umowe:) potem latanina za autem a na wieczor pizza wlasnej roboty u znajomych :D Yami .... i znow obżarstwo ehhhhh

Nie zła kuchnia sie kroi Aga;)

My 4 października 8 rocznice may,razem 10 lat ..to juz kazirodztwo;DD

A ja juz na nogach bo szykuje sie na działeczke do Kasiulki tym razem na urodzinki Matiego;))

Wszystkiego Naj....Słodszego dla Matiego!

Nam 12 grudnia stuknie już 23 lata razem, jejku to więcej niż połowa życia :szok: Bym się postarała to już mogłam mieć wnuczęta :-D

Piękny dzień, oby jutro było podobnie!

Ostatnia edycja:
Babcia Izka??;)No Moja mama miala 44 lata jak została babcia ,na upartego mozna miec 30 i zzostac babcia ,maskakra;)!!

Urodzinki Matiego bardzo udane.. Kasiu dziekuje za zaproszenie ;**;))

MATEUSZKU STO LAT OD CIOTECZKI;***

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry