reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

u nas dzien masakra... dziadek męża w szpitalu i olewają bo z rakiem już spisany na straty, a poza tym parę innych rzeczy zwaliło się na głowę, ale na szczęście młody spokojny i kochany, że dodaje człowiekowi siły. Czekam już na wakacyjny wyjazd.

Aga a ty gdzie pracujesz? Na stałe? A z małym co?

Ja bym chętnie mamuta wzięła bo kocham od pierwszego wejrzenia ale u nas nie ma gdzie postawić :/

A zdjęciami się nie przejmujcie. Naprawdę każda może super wyglądać, jak dobrego fotografa i atmosferę trafi ;)

reklama
Anka zdrówka dziadkowi zycze!

Naprawdę każda może super wyglądać, jak dobrego fotografa i atmosferę trafi ;)
Niby tak mi mówią, to prawda - ale ja choć trafiam do dobrych fotografów to nie podobają mi się zdjęcia, chyba, że z dala jestem ;-)

Pogoda sloneczna wraca i niech tak szybko nie ucieka od nas!

Jak oglądnęłam zdjecia to miałam takie same uczucia + jeszcze "Słonica". Musze w końcu zrzucic zbędne kg to może się lepiej poczuje.

U mnie z zabawkami to samo. Ja zawsze wykorzystuje nieobecnośc dzieci podczas wakacji i sama czystki robię.

Iza a co to za książeczki? Bo ja własnie szukam takich dla maluszka - konkretnie dla Mayi. Może by się nadały?
Remont miał byc i nowe łózka -ale póki co funduszy brak i stoimy w miejscu.

Madzia nie wiem jakich szukasz, mamy różne takie "pierwsze" z twardymi kartkami. Wierszyki w nich lub bajeczki, kilka z okienkami, jakies teletubisie chyba itp. Jest ich kilka kilo :-D jedno z nich juz do biblioteki jest przyszykowane.

Madziara czy Ty nadal chcesz sie pozbyc tej ksiązki do religii??Pisąłam na priv i nie było odzewu;)Ja nadal jestem zainteresowana;))

Madzia nie wiem jakich szukasz, mamy różne takie "pierwsze" z twardymi kartkami. Wierszyki w nich lub bajeczki, kilka z okienkami, jakies teletubisie chyba itp. Jest ich kilka kilo :-D jedno z nich juz do biblioteki jest przyszykowane.

:) - jak pierwsze ksiazeczki to moze ja się uśmiechnę po nie ;-) - akurat wczoraj żałowałam, że wszystkie po Kubie wydałam - a Viki pomału zagląda w kolorowe obrazki , wiec mam zamiar rozejrzeć się za takowymi - jak teamt aktualny - to Izka daj znać na pw ;-)

ania - pracyje na wlasny rachunek :) jak sprzedam to zarobie jak nie to d...... maly u mamy, a jak nie moze sie zajac to pracuje w domu. nie mam ustalonych godzin ze musze jechac itp. sama sobie reguluje czas i miejsce pracy.

do ktorej z was naleza maile:

tymi11.........

patrycja.w.......................

Agnieszka taka praca to super sprawa jak można sobie wszystko ustalać pod własne potrzeby :)
Adresiki nie moje ;-)

Dziecko mi jeszcze nie śpi, chyba wyssała to z mlekiem matki, bo ja też taki Nocny Marek!

Zapowiadają sobote jako naładniejszy dzień tygodnia, już się cieszę i planujemy ja za miastem, bo na spotkanie z wami widać nie ma co liczyć :-(

reklama
Do góry