reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

u nas dzien masakra... dziadek męża w szpitalu i olewają bo z rakiem już spisany na straty, a poza tym parę innych rzeczy zwaliło się na głowę, ale na szczęście młody spokojny i kochany, że dodaje człowiekowi siły. Czekam już na wakacyjny wyjazd.

Aga a ty gdzie pracujesz? Na stałe? A z małym co?

Ja bym chętnie mamuta wzięła bo kocham od pierwszego wejrzenia ale u nas nie ma gdzie postawić :/

A zdjęciami się nie przejmujcie. Naprawdę każda może super wyglądać, jak dobrego fotografa i atmosferę trafi ;)

reklama
Anka zdrówka dziadkowi zycze!

Naprawdę każda może super wyglądać, jak dobrego fotografa i atmosferę trafi ;)
Niby tak mi mówią, to prawda - ale ja choć trafiam do dobrych fotografów to nie podobają mi się zdjęcia, chyba, że z dala jestem ;-)

Pogoda sloneczna wraca i niech tak szybko nie ucieka od nas!

Jak oglądnęłam zdjecia to miałam takie same uczucia + jeszcze "Słonica". Musze w końcu zrzucic zbędne kg to może się lepiej poczuje.

U mnie z zabawkami to samo. Ja zawsze wykorzystuje nieobecnośc dzieci podczas wakacji i sama czystki robię.

Iza a co to za książeczki? Bo ja własnie szukam takich dla maluszka - konkretnie dla Mayi. Może by się nadały?
Remont miał byc i nowe łózka -ale póki co funduszy brak i stoimy w miejscu.

Madzia nie wiem jakich szukasz, mamy różne takie "pierwsze" z twardymi kartkami. Wierszyki w nich lub bajeczki, kilka z okienkami, jakies teletubisie chyba itp. Jest ich kilka kilo :-D jedno z nich juz do biblioteki jest przyszykowane.

Madziara czy Ty nadal chcesz sie pozbyc tej ksiązki do religii??Pisąłam na priv i nie było odzewu;)Ja nadal jestem zainteresowana;))

Madzia nie wiem jakich szukasz, mamy różne takie "pierwsze" z twardymi kartkami. Wierszyki w nich lub bajeczki, kilka z okienkami, jakies teletubisie chyba itp. Jest ich kilka kilo :-D jedno z nich juz do biblioteki jest przyszykowane.

:) - jak pierwsze ksiazeczki to moze ja się uśmiechnę po nie ;-) - akurat wczoraj żałowałam, że wszystkie po Kubie wydałam - a Viki pomału zagląda w kolorowe obrazki , wiec mam zamiar rozejrzeć się za takowymi - jak teamt aktualny - to Izka daj znać na pw ;-)

ania - pracyje na wlasny rachunek :) jak sprzedam to zarobie jak nie to d...... maly u mamy, a jak nie moze sie zajac to pracuje w domu. nie mam ustalonych godzin ze musze jechac itp. sama sobie reguluje czas i miejsce pracy.

do ktorej z was naleza maile:

tymi11.........

patrycja.w.......................

Agnieszka taka praca to super sprawa jak można sobie wszystko ustalać pod własne potrzeby :)
Adresiki nie moje ;-)

Dziecko mi jeszcze nie śpi, chyba wyssała to z mlekiem matki, bo ja też taki Nocny Marek!

Zapowiadają sobote jako naładniejszy dzień tygodnia, już się cieszę i planujemy ja za miastem, bo na spotkanie z wami widać nie ma co liczyć :-(

reklama
Do góry