reklama
AgnieszkaJ
Fanka BB :)
w tleniu bylam jako dziecko - w jakims osrodku co ma domki szeregowe - jedyne co to blisko do wody, a tak wiocha heheh
Viola - dzieki - juz wiem gdzie. musze sie kiedys wybrac, ale w pn jade na darmowe żele wiec tylko nóżki bym musiała zrobić. ma strone w necie?
Viola - dzieki - juz wiem gdzie. musze sie kiedys wybrac, ale w pn jade na darmowe żele wiec tylko nóżki bym musiała zrobić. ma strone w necie?
AgnieszkaJ
czy są może chetne mamy na nauke angielskiego z native speakerem?
gość mieszka na wzgórzu wolnosci. najblizsze spotkanie 9.07 godz jeszcze nie ustalona ale miedzy 15-17 ... koszt 60zł za godzine do podzialu na ilosc mamusiek uczestniczących w spotkaniu
gość mieszka na wzgórzu wolnosci. najblizsze spotkanie 9.07 godz jeszcze nie ustalona ale miedzy 15-17 ... koszt 60zł za godzine do podzialu na ilosc mamusiek uczestniczących w spotkaniu
AgnieszkaJ
na ta chwile mamy 5 czyli po 12 zł hehe
W tleniu ostatnio byłam z 13 lat temu, byliśmy w ośrodku całkiem fajnym - do jeziorka 10 minut drogi przez lasek.
Fajnie, że wracaja upały - ulżyło mi
Agnieszka będę czekac na telefon.
Musze jutro jeszcze kupić śpiwór. W środę dziewczyny wyjeżdżaja a ja jeszcze nie umówiona co do transportu - ech nie lubię tak wszystko na ostatnią chwile.
A w ogóle to mi się dzisiaj okropnie w głowie kręci - juz tak od kilku godzin i nie przechodzi. Nie lubię tego uczucia.
Fajnie, że wracaja upały - ulżyło mi
Agnieszka będę czekac na telefon.
Musze jutro jeszcze kupić śpiwór. W środę dziewczyny wyjeżdżaja a ja jeszcze nie umówiona co do transportu - ech nie lubię tak wszystko na ostatnią chwile.
A w ogóle to mi się dzisiaj okropnie w głowie kręci - juz tak od kilku godzin i nie przechodzi. Nie lubię tego uczucia.
Mam tak od wczoraj, to chyba od ciśnienia moje niskiego :-(A w ogóle to mi się dzisiaj okropnie w głowie kręci - juz tak od kilku godzin i nie przechodzi. Nie lubię tego uczucia.
Tleń tez lubie, ale nie byłam tam od kilku dobrych lat!
reklama
chyba nie- jak chcesz wrzuce ci tel - jak odnajde ;-)