reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

dziewczyny jestem w kropce, poszukuje auta z hakiem aby pozyczyc na 5 dni 22-26 czerwca !! zaplace 500zł moze znacie kogos kto posiada takie auto, bylabym wdzieczna !!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Wszystkim świętującym wszystkiego NAJ. Czytam was regularnie ale jakoś weny brak bo co tu pisać praca dom podwórko i w kółko to samo. Już za 5 dni mam 2,5 tygodnia urlopu i wyjeżdżamy nad Bałtyk. Dzieciaki odpukać zdrowe i nakręcone na maxa. Pozdrawiamy wszystkich serdecznie

Witam niedzielnie!

Co za pogoda :wściekła/y:

Też chce nad Bałtyk, juz nawet noclegów szukałam, ale rodzinka strajkuje i przegłosowali mnie, nawet córcia powiedziała, że woli codziennie chodzić tymi samymi szlakami w górach niż jechać nad morze :szok: więc pozostaje szukać innej bazy wypadowej ;-)

Jutro zebranie w szkole jestem ciekawa go strasznie, ja chyba jestem bardziej przejęta niz dziecko do którego jeszcze chyba nie dotarło, że jest już pierwszoklasistą!

Miłego popołudnia!

To możemy się wymienić Iza pojedziesz z moimi nad morze a ja z Twoimi w góry? Co do pierwszoklasistki to wcale się nie dziwię że to przeżywasz, to w końcu kolejny krok w dorosłość

reklama
Ja juz Izka po zebraniu..Ksiazki wyjda mnie 250 zł masakra:szok::angry: Musze jakos to podzielic bo nie stac mnie zeby w jednym miesiącu zapłacic:(
Z klasy jestem zadowolona ,Tymek bedzie chodził do B z 3 kolegami i dwoma kolezankami z Jagódki ,rewszta z 5 godzinnych bedzie chodziła do integracyjnej czyli dla dzieci z trudnosciami,ale domyslalam sie bo Pani w sumie z nich to zawsze chgwaliła tylko Tymka i tego Pawła z którym bedzie chodził do klasy.

Do góry