reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Taa książki, za chwile wakacje ale o książkach do szkoły myśleć juz trzeba - zwłaszcza jak ma się trójke szkolniaków. Dla mnie to olbrzymi wydatek.

Ja wczoraj byłam z dziećmi na Wyspie Młyńskiej a późnym wieczorem poszłam z moimi najstarszymi córkami na inscenizacje światło-dźwięk. Bardzo nam się podobało. Szkoda że takie imprezy sa tak rzadko.

reklama
Madziara u nas w szkole mozna sie ubiegac o jakies znizki jak sie ma wiecej niz 3 dzieci,ale nie wiem jaki to procent.

To możemy się wymienić Iza pojedziesz z moimi nad morze a ja z Twoimi w góry?
W sumie to ja też bardziej góry lubie ale dopiero co 2 tyg. temu z nich wróciliśmy i chciałam im zrobic przyjemność z morzem :-D

Sali nie strasz tymi cenami książek, sprawdzałam w necie to powinnam się zmieścić w 200zł ale zobaczymy!

szkoła :) jak ja by,m chciala chodzic do szkoly :)
250 zl za ksiazki to duzo ?? ostatnio gdzies slyszalam ze i po 500zł za komplet !!!! sie troche uspokoiłam ze nie jest tak źle ... Madziarka przy trójce to faktycznie spory wydatek ..
szkoda ze nie jest jak dawniej kilka pokolen na jednej ksiażce sie wychowało, a teraz wymyslaja co klasa to inne książki ... ehhhh

a my pewnie powczasujemy jak zwykle w borach tucholskich :D rokrocznie jezdzimy i zawsze zadowoleni wracamy :) z tym że my we wrzesniu urlopujemy, jak juz ludzi nie ma za dużo :D

Agnieszka, naprawdę tęsknisz za szkołą? Ja jakoś nie, chociaż w podstawówce uwielbiałam.

Wronka, samych radosnych i szczęśliwych chwil!

Przed chwilą wpadłam na głupi pomysł robienia pizzy i - niestety - zrobiłąm i zjedliśmy. Na to truskawki z bitą śmietaną i chyba zaraz umrę. A już na pewno nie zmieszczę się nawet w pidżamę!

Agnieszko jak na pierwsza klase to bardzo duzo w koncu nie maja tyle przedmiotów co w dalszych klasach...Zreszta dla mnie to tak czy tak bardzo duzo przy jednej pensji;(

Wstawiłam fotke Mojego Absolwenta;)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki dziewczyny:-)

Przepraszam, ale nie nadrobie bo wlasnie wrociłam z weekendu w Anglii, bylam u kolezanki kwietniówki z bb, taki sobie maly zjazd zrobiłysmy. A,że lecialam z Wroclawia, to jestem wykończona tą drogą. Jednak było tak super, że nie zaluje. Leciałyśmy we dwie, spotkałyśmy sie we trzy, nie znając w realu, ale naprawde waro bylo:-)

Pozdrawiam i chyba ide w kimke:-)

Do góry