reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Witam.
Więc tak ...Tymek po drodze do Wawy się nam rozchorował (chyba z nerwów)ledwo żył podobno,ale jak wchodził na casting to odezwał sie duch rywalizacji i oŻYŁ:tak:
Na castingu mieli rózne zadania ,pytania itp.
Teraz musimy czekac na odpowiedz,jeżeli nie dostanie sie jako główny to może byc rezerwowym;)
No nic najwazniejsze ze ma za soba taka przygode,pierwsze lody przełamane nastepny casting do MILIONERÓW hahaha

My dzisiaj wyprawiamy urodzinki Kai na działce ,bedzie troche ludzi bo tata tez zaprosił znajomych ,moja szwagierka bedzie juz od rana na opalanko ja koncze kreta i tez lecimy:happy2:
Wiec miłej niedzieli;)

reklama
Hej!

A tu cisza...my wlasnie wrocilismy z dzialki,opici i objedzeni,standard...wiecie jaki mi sie nie chce tu wracac...jakby mogla to bym siedziala tam od kwietnia do pazdziernik...jak kiedys...ale teraz niestey troche inne czasy,sie pozmienalo i ludzie inni wiec musze czasami kontrolowac co sie dzieje w mojej chalupce...zaraz dzieciaki do mycia,moj poszedl na zuzel wiec wieczorny spokoj mam,heh...

Sali,zapytam z grzecznosci jak tam urodzinki Kai...wiem ze suuuper ale zapytac nie zaszkodzi :d....Tymek podbil Wawe,nr 37 gora...mocno trzymalismy kciuki wiec mam nadzieje ze wyniki koncowe beda rewelacyjne :)))....;*

Witam!

Przybyłam do Was z pierwsza kawka i ciastem ;-)

Salinko jak po urodzinkach, pwenie wszyscy zadowoleni a my czekamy na relacje foto i trzymamy nadal kciuki za wyniki!

Kasiulka wiem jak to jest za miastem w lato, też mi tego brakuje barrrrdzo, ale trzeba pracować :-)

Powoli zaczynam szukać tornistra dla córci ale nie maj pojecia na co zwrócić uwagę i jaki wybrać, może macie jakies sprawdzone i polecicie coś?

dzien doberek :)

My po roczku ... super wyszlo. podrapal kase, kielicha oddal tacie, rozaniec wywalil i na koncu obejrzal kase i tez wywali l:D

fotki w odpowiednim watkku :)

Sali - Wam tez urodzinki sie udały :) SUPER !!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam...
Aga ale mały ma furę,jestem pod wrażeniem;)
Iza Wronka ja tez jestem w realnym zyciu naiwna i łatwowierna z tym ze mam inne okreslenie na to:za dobra i potem mam podziekowanie;/Najgorsze ze zawsze sobie mówie ze ostatni raz ,ale czowiek sie nie zmienia a ja zyje w zgodzie z własnym sumieniem nawet jak potem dostaje po tyłku.
Co do Niuni to mi najbardziej podpadła z ta swoją "kochana kuzynką"z Torunia która jerst tłumaczem niemieckiego i ma 28 lat,w rzeczywistosci okazało sie ze ma 19 i jest barmanka...No chyba ze ma dwie kuzynki Samanty z Torunia które sa w zwiazku z Kamilem;D
Ja nie rozumiem jak mozna tak sie kłamac w czasach NK I "FEJSA".

Do góry