reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Hehehe..... a czytacie turecie czasopisma ;-) ja sama tez bym się zastanowiła, duzo ludzi mnie juz nabralo i teraz inaczej patrze na "świat" :) choć nie wszyscy tacy są!

to racja, nie można mierzyć wszystkich jedną miarą, ale ja sceptycznie podchodzę do takowych "akcji" mój mąż tym bardziej :)

tureckich czasopism nie czytamy :D hehe

Iza pewnie sie rozwodzą ,szuka dowodów na nią!
Najlepsze ze na nk ja znalezli i tyam jej pisza takie rzeczy ze hoho,juz jest skonczona w swoim otoczeniu.;/;/

fakt- rozpisałyście się ze hoho:)

Iza- szwagier z Poznania - i raczej amator - kiedys gdzie tam konkretniej pstrykal - a teraz tylko po rodzinie - on ma takie fazy na hobby - aktualne to rower:))) ...wjazdy na śnieżkę itp. :)))

a w temacie darmo sesji- to samo sobie pomyslalam , ze jakies pedofile niekoniecznie w turcji beda sie napalac :( ...a ja to mam nawet czarniejsze wizje - a moze to pod zamowienie na dziecko .... ale ja juz taka jestem niby optymistka ale na wszystko z kazdej perspektywy patrez...choc pewnie jest jak pisze Iza - babeczka nowa i musi sobie reklame zrobic;)

U mnie była szwagiereczka a zaraz wpada kolezaneczka;)
Dzisiaj kumulacja nie zła hahaha dwie imprezy w jednym;)

reklama
Witam kochane Panie i życzę wszystkiego Naj.......!!!

Iza pewnie sie rozwodzą ,szuka dowodów na nią!

Możliwe, ale dobry ojciec raczej by zabrał dziecko a nie czekal aby nagrać kolejną "wojnę" brak słów!

Niedawno wrócilismy, zjadlam, usiadłam i nie mam siły juz na nic a dziecko jakby się dopiero co obudziło tyle ma energi!

Nie dziwie się Wam, że macie takie mysli co do tej sesji - też bym miała. Jestem w temacie dlatego wiem jak czasami się szuka zdjęc na stronke!

Do góry