reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Ja jakoś nie przepadam za kinem;)Wole w domu z mężem cos obejrzec,szkoda ze za polskimi filmami tyle trzeba czekac na Chomiku:-D
Ostatni raz byłam na Ondine z Bachledą-Curuś BEZNADZIEJA!!Co do zaklimatyzowania w klasie to Mój Tymek tez szybko się odnajduje w nowym towarzystwie,ale skoro byłaby okazja to niech chodzą razem;)
Witam Nową Forumowiczkę,widze znowu Fordon,ale ja tez sie czuje Fordonianką po części;)
Kasiulku czy ktoś jeszcze mieszka blisko nas?/

reklama
Hejka :-)

Witam fordonianke :-)...

Pogoda fajniutka,zdrowa,tylko czemu ten wiatr,wrrr...pod blok nie moglam dzis podejsc :szok:...
...jestem tez jakas taka przemeczona,malo snu...nerwowka przed zabiegiem...
...ja do kina chodze malo,bardzo malo,zasypiam czesto-gesto na filmach-jakas dziwna jestem ;-):-D...nie daje rady wysiedziec,za dlugo jak dla mnie w jednym miejscu ;-)...Wiktorcia zawsze idzie do kina z cioteczka :-)...

Mucha mega zdrowka!!!!!!!

Sali,kolo nas,blizej mnie ;-) mieszka Kasiad:-)-pozdrawiam serdecznie!!!

Mlody spi,Wika mnie sztura ze do kompa chce...a obiad sie sam nie zrobi,lete do garow!!!

pozdrowionka!

Po obiadku wybraliśmy się na spacerek, po pół godzinie wróciliśmy bo strasznie zimno na dworzu - już nie mogę doczekać się wiosny, a potem lata.
Uwielbiam chodzić do kina, a najbardziej na nocne maratony.
Niestety dawno już nie byłam - ostatnio, to chyba na Piranii.

"jak sie pozbyc celulitu" - ŻENADA :) ale sie nagadałyśmy z mamami hehe :)

dzisiaj kawusia u sąsiadki, nie mam jakos weny na spacer:D może na godzinkę :)

Ostatnio byłam w kinie na Dzień Dziecka - oczywiście z dziećmi :D Kiedyś chodziłam często ale teraz nie najlepiej się czuję po takim seansie więc... nie chodzę. Wolę telewizor lub komp.

Kasia prędzej zasypało:-D
Znowu zima wrrr;/
A my mamy już łozko czekamy tylko na mężusia az je złozy;)juz sie nie mogę doczekac Tymek tym bardziej hihi.

Oj zasypało, zasypało.
Sali04 mam nadzieje, że Twój mąż już uporał sie z łóżkiem i Tymek jest zadowolony.
Mój mąż ma jutro urlop i własnie mu truje, aby małego zostawić u mamy i pojechać kupić coś nowego do spania do naszego "saloniku" - o ile można tak nazwać duży pokój w bloku, który ma 17m kw.
Dziewczyny a może znacie jakieś fajne sklepy z meblami (do spania - tapczany, łóżka, narożniki) ???

reklama
Atu nie pomoge w sprawie sklepów, nasz ostatni naroznik padł a aktualne łózko strasznie nie wygodne :wściekła/y: Zdradzisz na jakiej ulicy mieszkasz?

Do góry