reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Iza my najczęściej wypady wiosenno jesienne robimy do Kołobrzegu. Jako, ze to uzdrowisko to jako tako funkcjonuje cały rok :tak:. I jest latarnia.....

reklama
KOŁOBRZEG i u nas rządzi. Duże stężenie jodu, sezon cały rok, jest gdzie pochodzić i fajne kwatery bardzo zróżnicowane cenowo i jakościowo. Jak ktoś chce namiar to na priv. My jesteśmy zachwyceni

no wlasnie sie zastanawialam czy rok to nie zawczesnie, ale w maju sie chetnie wybiore juz poogladac:)

co do sal urodzinowych, bratowa byla w zeszlym tygodniu w sali u kubusia. jej kolezanka zaplacila za 8 osob 300zł
U Kubsia

U Kubusia mieliśmy kiedyś spotkanie forumowe :D

Z jednej strony to ceny organizacji urodzin są duże, z drugiej gdybym sama miała organizować (i na tym zarabiać) to chyba trudno byłoby brać mniej, bo jakby nie patrzeć zapanowanie nad taką gromadką dzieci nie jest łatwe.

Z jednej strony to ceny organizacji urodzin są duże, z drugiej gdybym sama miała organizować (i na tym zarabiać) to chyba trudno byłoby brać mniej, bo jakby nie patrzeć zapanowanie nad taką gromadką dzieci nie jest łatwe.
Podpisuje się i podziwiam, że sama takie imprezki robisz :)

U Kubusia mi się nie podobało :zawstydzona/y:

Kołobrzeg, hmmmm.... coś w nim chyba jest bo moja siostra tam tez niedługo jedzie, a ja jednak wole spokojne odległe ulic i domów miejsca, bo to mam codziennie ;-)

A mnie się u Kubusia podoba! Za to nie cierpię Familyparku.

Nie wiecie czy w ferie są jakieś atrakcje dla dzieciaczków?

Witam Dziewczynki;)
Dawno mnie nie było,wiem...Miałam problemy osobiste ale czytałam Was codziennie..Ps.nie udzielam sie na żadnym innym forum w gwoli wyjaśnienia;)
U mnie w sumie postaremu,Kaja zdrowa odpukac(mam tak jak ty Iza ze jak wspomnę że zdrowa to zaraz zachoruje;/)
Tymek ma teraz ferie ale i tak budzi sie o 7 i czyta ksiązki,zaskakuje mnie normalnie momentami haha
Co do wakacji nad morzem to ja tez wole małe klimatyczne miejscowości ,może kiedys wolałabym miejscowosci z dyskotekami i tetniące zyciem ale wiadomo jak sie ma dzieci woli sie spokój.My 3 lata temu byliśmy w Chłapowie super spokojna mieścina o 22 cisza nocna(to akurat przesada ;))
Mieszkalismy w prywatnej kwaterze bardzo miła i "tania"własciicielka;)Jak nam sie uda to teraz tez tam pojedziemy...Polecam także Karwie to druga nasza opcja;)
Pozdrawiam

Hej!

Moja dzisiaj dostala jakies g... na reku,cos ala uczulenia,i to tylko na jednej dloni i za nadgarskiem,hmm....od pokarmu czy cus,sama nie wiem bo nie jadla nic nowego,dziecko ma ponad 5 lat i nigdy nie byla uczulona jesli chodzi o pokarmy,wymiekam,proszku tez nie zmienilam,normalnie rozkladam rece...podalam jej syropki i smaruje fenistilem i zobaczymy jak do jutra nie przejdzie to bede musiala isc do pediatry po skierowanie i do alergologa :szok:...jak nie urok to sraczka :wściekła/y:...

Sali,mam nadzieje ze problemy sie skonczyly i bedzie ok,dobrze ze wrocilas ;-)!!!

Ja osobiscie tez nie lubie Familyparku,za duza przestrzen i za duzy halas,wracam z tamtad zawsze z mega bolem glowy i bez ochoty do zycia,heheh...no ale dzieciom to nie przeszkadza i ona bawia sie suuuper a oto wlasnie chodzi :-)...jede tam jak musze...

Zmieniajac temat ,kupowalam mleko malego w czwartek po 12.79zl a dzisiaj juz po 14,49zl,oszaleli!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny z Bydgoszczy zapraszam Was na nową stronę dla mam z kujawsko-pomorskiego obejmuje m.in. Bydgoszcz, Toruń, Brodnicę Włocławek www.mamywsieci.pl . Prezentowane są tam najnowsze wydarzenia z regionu, dowiesz się dokąd można pójśc z dzieckiem ponadto jest baza informacyjna dot. żłóbków przedszkoli szkół itp Jest to świeży portal i czeka na Was

Do góry