reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Ahaa teraz rozumiem;)
Fajnie ze w ogóle ma słuch i lubi grac na instrumentach...Mój Tymek to raczej sportowiec;)Chce go zapisac na karate ,musze sie dzisiaj dowiedziec kiedy są zapisy w policyjnym klubie gwardia,moze któras z Was sie orientuje i ile kosztuje kurs?
Zawsze był wywieszony plakat w przedszkolu ale jak na razie jest tylko na basen.
No ale teraz zła wiadomosc,dołaczam do grona zaprawionych;//Mnie od wczoraj boli gardło(mam chrypkę)i nic poza tym,a Tymek od wczoraj mówił ze go głowa boli no i dzisiaj obudził sie z temp.;//Nie myslalam ze tak szybko go złapie...Najgorsze ze to nie z przedszkola bo był 3 razy zaledwie,pewnie przez ta pogodę;/

reklama
Witajcie....

Martyna chce na tenis i zajęcia plastyczne ;-) Ja chcialam ja na aikido ale jest za mała jeszcze do naszej grupy a na wyżyny za daleko.

Madzia a u Was ktoś w rodzinie jest muzykiem, że tak wszystkie dziewczyny idą w tym kierunku? Czy poprostu akurat ta szkoła blisko ;-)

MADZIA DZIEKUJE ZA INFO...Ja mam blisko do sportowej szkoły do muzycznej tez ale jakos Tymek nie idzie w tym kierunku,aczkolwiek moze kiedys obudzi sie jego talent do śpiewania po mamie:-D
Jak nie to jeszcze nadzieja w Kai

Fakt, że szkoła blisko ale dziewczynki same chciały tam iść. Bez chęci dziecka to nie ma sensu tam posyłać. Zresztą do muzycznej sa egzaminy wstępne i tylko najlepsi się dostają :D Do szkół sportowych tez są selekcje przeprowadzane, bo Ewka tez musiała zostać zakwalifikowana przez trenerów - zarówno teraz na wioślarstwie, jak i wcześniej na akrobatyce.
Nie wiem skąd u moich dzieci takie zamiłowania. Sportowe to jeszcze bo w rodzinie było kilku sportowców, ale muzyczne to nie wiem. Mąż w ogóle nie ma słuchu, a ja owszem lubię śpiewać, znam trochę nuty ale to wszystko.

Akordeonu niestety w wypożyczalni szkolnej nie ma, no i jesteśmy zmuszeni niejako do zakupu instrumentu :( Bardzo mi to nie odpowiada ze względów finansowych. Prawdopodobnie w przyszłości będę musiała jeszcze pomyśleć nad zakupem pianina - edukacja muzyków jest kosztowna!!!

Madziara,

bo edukacja jest przecież kosztowna ;)

a u nas zamiast wyjazdu do dziadków, dziadkowie sami muszą dojechać, bo wnuczka ma nawrót gardła i skończyło się dziś rano antybiotykiem ... ;( buuu ...

Agnes zdrówka życzę!

Będzie w końcu jakieś spotkanko? Zima idzie...

Dobre pytanie :-)

Pięknie dzis było z Karcią po wyspie młyńskiej biegałyśmy, potem urodzinki teściowej, wczoraj szaleństwa z "klonami" dziecko zachwycone, caly czas tylko o nich mówi, spać jeszcze przed chwilą nie mogła...jutro ciężkie wstanie się szykuje!
Tak więc weekend udany a u Was?

Sali u Was chyba też było fajnie - widziałam zdjecia :)

Hej.

Piękny weekend za nami......

U nas juz dobrze. Kropki na nogach od zeszłego poniedziałku nie wyszły więc dziś przedszkole......troche było ciężko :eek:.

Zdrówka dla zachorzonych....

Mnie też gardło dokucza wrrrrr. Przed weekendem bolała prawa strona - psikałam Tantum a teraz się na lewą przeniosło.....masakra. To chyba buciki bez paluszków i gołe syrki mi "wychodzą" :no:.

Pozdrawiam.

reklama
My sie do wtorku kurujemy antybiotykiem. Myślę, że Agatka już ok,a le mały jeszcze kaszląco kichający ciągle. Ja zresztą też nie mogę zgubić kataru :(

Dziewczyny mam prośbę. Popytajcie wśród znajomych czy ktoś nie ma niepotrzebnego, sprawnego akordeonu 80 basowego.

Do góry