reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bydgoskie ciężarówki 2010/2011

Samantaa - ogromne gratulacje! Gdzie rodziłaś?

Nam położna zaleciła werandowanie tydzień po porodzie po 15 min przez 3 dni. A potem już spacer na pół godzinki. Z tym spacerem to jednak różnie bywa, bo pogoda beznadziejna.
A na dzisiejszej wizycie położna mówiła, by w tak wietrzne dni jednak nie werandować (chciałam choć małą w ten sposób przewietrzyć) i czekać na poprawę pogody. Spacerki też jedynie gdy temp. będzie wyższa niż -5

reklama
Samanta - gratulacje - i oczywiście jak będziesz w okolicy daj znać:)

my dopiero po tygodniu wyszlismy ze szpitala i werandowanie zaczelismy chyba jak Viki miala 10dni- tak jak pisala bianna - mialam podobne zalecenia- ale tez odpuszczam sobie wietrzne dni - tak po przeszło dwóch tygodniach poszlismy 2 razy na taki 15minotowy spcerek - no i w niedzielę zrobilismy sobie taki godzinny spacer na stawki - pogoda dopisala , wiec wykorzystalismy :)

tą temperatura to nie do konca trzeba sie sugerowac - bo czasem bezpieczniej jest -10 przy bezwietrznej pogodize niz 0 przy wietrze i deszczu :) - zreszta zalecen w tym zakresie jest tyle ile ludzi - mysle ze same musimy zdecydowac co bedzie najlepsze dla naszych dzieci

oj dziewczyny... poród ciężki, myślałam że się nigdy nie skończą te skurcze, ale jakoś dałam radę. a rodziłam w MSWiA - i z czystym sumieniem moogę polecić. Trafiłam na bardzo cierpliwą położną -biedulka pewnie miała mnie już dość :-) ale niestety nie pamiętam jak sie nazywa.

Agnieszka, ja też zapisałam się na 13:) Może się spotkamy:)
Aniucha, chyba u góry na forum wyświetla się baner o tych warsztatach. Jeśli nie, to poczytaj na aktywnych mamach:)

reklama
Do góry