reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

butelkowe mamy

Do mam karmiacych NAN-em Czy u wwas tez tak potanial??? u nas w sklepie wczoraj kupilam 350 g za 9,99 i nie byla to przecena! Bylam w wielkim szoku!!!

reklama
ja będę zmieniac w tym tygodniu mleczko, alepediatra mi powiedziała, że po prostu jak skończy się puszka z 1 to następny posiłek 2 i bez żadnego mieszania, bo jak jest ten sam rodzaj mleka tylko cyferka inna to nietrzeba mieszac, ani kombinowac :) Co lekarz to inna szkoła...

Kinia - mój budzi się raz na jedzenie. Idzie spać mniej więcej o 19, a butla gdzieś o 2/3. Czasem zdarzy mu się przespać całą noc i nie zjeść ;-)

Mój od dawna jakiegoś czasu nie je w nocy. Ok.18-18,30 je kaszkę na gęsto ok.22,30 wypija od 70-130 mleczka Bebiko 2R i wytrzymuje średnio z jedzeniem do 7,30 wypija wtedy tez od 60-130 mleka a potem kaszka znów na gęsto ok.9,30. Więc praktycznie mleczka mało.

No właśnie, a moja Nadia zaczęła jeśc tak: 19.30-20 mleko 180 ml, ok 23 - 180 ml, 2-3 - 180 ml i o 7 pobudka i ok 8 kaszka;/ Nie wiem co jej się z tym jedzeniem odkleiło, czasami jeszcze ok 5 się budzi na jedzenie...

reklama
Matko ale Wam zazdroszczę u nas butla o 20 (60 ml kaszki i 90 ml mleka, muszę tak dawać bo inaczej jak za dużo kaszki to rewolucje w nocy są) później po 24 (ok. 150 ml) i koło 4 (120ml) i teraz mu się odmieniło i śpi do godziny 7 a nie jak wcześniej do 6. A spać chodzi między 20-21

Do góry