reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Butelkowe mamy i dzieciątka

Dzięki za podpowiedź. Moja mała też miała wysypkę, na początku na całej buźce, potem została tylko na uszkach, ale wyleczyłam to kremem z Emolium, tylko na uszach została taka bardzo sucha skóra, i uszka lekko jej się "nadrywają". Ja też jak byłam mała miała skazę białkową i właśnie w taki sposób mi się to objawiało... Zobaczymy co powie pediatra. Jestem dobrej myśli, najważniejsze, że Gaja nie cierpi, nic ją nie boli i poza lekko męczącym katarkiem jest w porządku.

reklama
Bluebell- mam do Ciebie pytanko, bo z tego co pamiętam to podwałaś synkowi Dicoflor i chciałabym sie dowiedzieć jakie są efekty?? Bo moja córcia piła lacido baby ale on ma waniliowy smak i chyba jej się znudził bo bardzo się buntuje przy podawaniu:-(

Martulka i dalej podaje.Pediatra powiedzilala ze nawet do pol roku mozna codziennie.A efekty?--- rewelka:tak:
Podaje mu raz dziennie-rozlupuje kapsulke i wlewam do mleczka.Smaku nie ma zadnego wiec z pewnoscia Twoje Bejbe sie nie pokapuje:tak:

Witam:-)
Mam takie małe pytanko , nasz synek ma 14 dni i wczoraj przez cały dzień przespał może w sumie 2 godziny. Upominał się tylko głośniej o butelkę, zjadł 10-15 ni. spał , otwiera oczka i leży . Wieczorem to około 3,5 -4 h nie spał nonstop :szok: Czy to jest w miare normalne , ?? Nie płacze , że go coś boli , kupka w normie, temperatury niema . Moze wasze dzieci też miały coś podobnego, to będę spokojniejsza. Poprostu niewiem czy to jest normalne czy to powód do zmartwień :confused2:
Z góry dzęki za odpowiedż i pozdrowionka

kopytt91 synek bedzie juz coraz mniej spal,najwazniejsze ze upmina sie o jedzenie,wg nie ma sie o co marwic ale zawsze lepiej zapytac pediatre
Moj Alex spal non stop po przyjsciu ze szpitala a teraz ucina sobie tylko w dzien krociutkie dzrzemki a zasypia o 22.30 (rowniotko z zegarkiem w reku)

bluebell Dzieki za odpowiedź , zawsze będę spokojniejsza przez weekend . W nastepnym tyg. mamy wizyte u lekarza, ale teraz będe napewno spała lepiej.
Dzieki jeszcze raz i pozdraiwam:-)

reklama
Do góry