reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Butelkowe mamy i dzieciątka

sluchajcie
zalamalam sie bo mala ma bole brzucha po kaszkach bobowita i nim bączek pojdzie to sie meczy
obserwowalam ja i po mleku z kleikiem kukurydzianym nic jej nie jest nawet po kaszce hipp i bebilon ok a po tej ze tak powiem zdycha...
czy ktoras z was tez tak ma??

reklama
My też jedziemy na bobvicie i nic.....zauważyłam za to że najlepiej zagęszcza mleko malinowa:-):-)

Mam za to ogromniasty problem mała je tylko 100-w porywach do 120 co 3-4 godziny brak gorączki i o 9 będę próbowała z łyżeczką wczoraj nie przeszła...... pije ładnie 120 soku i 100 herbatki.Martwić się zaczynam bo to 4 dzień postu!!!!

Ostatnia edycja:
Ja daje Zuzi kaszki Nestle ulubiona to malinowa i bananowa. Bobovita jakoś jej nie podchodzi a po kaszce na dobry sen bananowej niezły paw był... Dla mnie te kaszki trudno się rozpuszczają i są grudki.
Dałam Zuzi tez kaszkę bebilonu ryżowo kukurydziana te próbki co sa przy mleku i masakra za pierwszym razem była wysypana to było tak z miesiąc temu i wczoraj jej znowu dałam na sprawdzenie i po zjedzeniu ze smakiem łyzeczka za tak godzinke była cała w wysypce czerwonej...masakra tam jest kukurydza i sąsze że na kukurydze jest uczulona bo mleko bebilon 2 jej nic nie robi kleik ryzowy tez nic a wiec pozostaje kukurydza albo jakis inny składnik.
Do wieczornej kaszki dodaje 2 łyzeczki owsianki sliwkowej nestle na zdrowy brzuszek i tez jest ok . Zjada ze smakiem i od 20tej spi teraz do 6 rano:) budzi sie na jedzenie ale zje np dzisiaj najwyzej 110ml mleczka i dopiero po 9tej je znowu:)
Co do zupek bobovity to jej smakuja ale najbardziej preferuje hippa:-D

hejka:)

My tez bobovita głownie-kaszki,obiadki,deserki:tak:,starszy moj synek dwulatek prawie tez wcina kaszki Bobovity:tak: ja Oliverovi dosypuje tylko do butelki 2-3 miarki kaszki,na gesto łyżeczka jeszcze nie próbowalam

reklama
Do góry