reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Butelkowe mamy i dzieciątka

a mi dzis przyszla kaszka Bebilon mleczna ryzowo-kukurydziana dojrzale jablko... zajebiscie delikatna...Dalam sprubowac Simu i zjadla cala tak jej smakowala bo te bobovity to czasami wypluwa a tej nawet kropelki nie wyplula...pewnie sie przezucimy na nia....
zagrajcie w gre zlap skladniki i przysla kaszke probke
http://www.bebilon.com.pl

reklama
a ja niestety butelki nie kupiłąm, w tym mothercare mieli tylko takie 210 ml z uszkami, na dodatek dla dziewczynki i mieli same smoczki do butelek, a do centrum miasta nie chciało mi się tylko za tą jedną rzeczą iść,

jutro idziemy do pediatry na kontrolę wagi bo 2 tyg temu lekarka zauważyła że mały zaczął wolniej przybierać na wadze, zobaczymy co to będzie

ja zamówiłam te butle nuby na allegro . i jutro będę miała. wczoraj wieczorem zrobiłam przelew a dzisiaj już pan wysłał:-) ciekawe jak Zuzia zareaguje...nowa butla smoczek i miseczka:-D

a mi dzis przyszla kaszka Bebilon mleczna ryzowo-kukurydziana dojrzale jablko... zajebiscie delikatna...Dalam sprubowac Simu i zjadla cala tak jej smakowala bo te bobovity to czasami wypluwa a tej nawet kropelki nie wyplula...pewnie sie przezucimy na nia....
zagrajcie w gre zlap skladniki i przysla kaszke probke
http://www.bebilon.com.pl
do mnie tez przyszła ta kaszka:)
Madzia a jak ja przyrządziłaś i podałaś? bo to jest mleczna i na 100ml wody a wiec będzie gęsta i trzeba będzie łyżką podawać czy podałaś w butli i żeby była rzadsza to dodałaś mleko?

dziś u pediatry zapytałam o rozszerzanie diety, kazala się wstrzymać do momentu aż Wojtas skończy te 4 miesiące a to przez to że miał wcześniej problemy z trawieniem, ale za to możemy wrócić do bebilonu 1 bo skończył sięproblemy z wypróżnianiem odkąd zacząłnormalnie pic

Dziewczyny które zamowiły butelki Nuby z allegro?jak wyglądaja smoczki do kaszek z tej firmy? trójprzepływowe są?prosze o info:tak:

hej dziuneczka:)
ja zamawiałam na alegro dostałam butelkę i przy butelce jest średni smoczek a ja dodatkowo zamówiłam smoczek trójprzepływowy. Linki podałam wyżej:)

Caro a masz juz w domu ten smoczki? średni mam i jestem zadowolona ale nie mam do kaszek tego trójprzepł..czy on ma zmiennie przepływy oznaczone 1,2,3?i ma szczeline czy dziurke?;-)

reklama
Caro a masz juz w domu ten smoczki? średni mam i jestem zadowolona ale nie mam do kaszek tego trójprzepł..czy on ma zmiennie przepływy oznaczone 1,2,3?i ma szczeline czy dziurke?;-)
jest podobny do aventa ( ma szczeline) i ma 123 czyli w zależności jak ustawisz 1 wolny przepływ i tak dalej:)

Do góry