reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Butelkowe mamy i dzieciątka

są już herbatki od 1 tygodnia, my obecnie lecimy na ułatwiającej trawienie z hippa i kupy są co 2-3 góra 4 dni ale robione bez specjanego wysiłku. Tylko początek kupy jest dość twardy a potem to taka żółta musztarda.

reklama
klucha jak sie karmi tylko piersia to nie trzeba przepajac (ponoc) ale szkoly sa rozne.Mleko kobiec ma rozne fazy i na poczatku plynie woda i tym sie dziecie napaja.

ja raz jak bylam na zakupach amoja mama zostala zhania to mowilam ze jak bedzie sie drzec to niech oszuka woda ale wlasnie oburzyla sie moja cora.

Mój Alex też nie zawsze odbija. Czasami nosze go i nosze i nic.. a czasami beka od razu, ale za to razem z powietrzem wylatuje mu mleczko i to niezłą fontanną. A czasami beknie i zaraz dostaje czkawi i dopiero wtedy mu się ulewa...
.
A mam takie pytanie: Ile zjadają Wasze dzieci i jak często?
Mój 2,5 miesięczny syn je co 2 godz po ok 70ml Bebilonu pepti. Jak dla mnie to ciut przy mało, zwłaszcza, że je tyle samo już od 1,5 miesiąca. Nie zwiększa ilości zjadanego pokarmu. Kiedyś, kiedyś karmiony jeszcze Enfamilem zjadał 90ml. Nie wiem co z tym fantem zrobić.

reklama
Do góry