reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

butelka czy piers ???

Chciałam wiedzieć jaką opcje karmienia wy wybrałyscie i którą uważacie za słuszna i dlaczego ???

• Wszystkich głosujących
    92

hihihi akurat na samosterylizacji mi nie zalezy bo nigdy tego nie robilam i nie robie......chodzi o funkcjonalnoscflaszeczki....a nie wiesz czy sa takie ustniki do tej krzywej butelki antykolkowej canpolu czy nie??? bo z innej nie umiem karmic....wiec musi byc wygieta :)

reklama
wiesz co chyba nie, bo te wymienne to są tylko do tego balonika, ale nim też sie fajnie karmi, chociaż ja daję z flachy tylko kaszkę raz dziennie i soczki, to może mi nie przeszkadzać

Ja znalazłam z Canpolu takie ustniki i powinny pasować do normalnej butelki. Ta zakrzywiona pewnie ma taką samą zkrętkę jak normalne więc raczej nie ma problemu. Ja dziś kupiłam ten biały i pasuje do normalnej butelki Canpolu z wąską szyjką zaś silikonowe pasują także do butelek z zaokrąglonym brzegiem (wyczytałam z ulotki)

Ania77 juz Cie lubie...jutro ide kupic...ale on ma jakis duza ta dziure czy mala? bo ewentualnie do podawania kaszki bym chciala?

Hihi...fajnie że się przydało:) Ustniki można kupić osobno, pakowane są po dwie sztuki. Ale silikonowe chyba po jednej przyznam że niespecjalnie zwróciłam uwagę bo mój maluch silikonu nie cierpi. Kupilam za śmieszne pieniądze 3,90. Dziurka jest taka średnia, myślę, że kaszka powinna przejść. A maluszek też musi troszkę popracować zanim poleci. Mojemu synkowi chyba przypasował bo nie chce pić ze smoczka.

ja daję majci kaszke taką dośc gęstą ale z normalnego smoka do canpola, tyle że wycięłam większą dziurkę, a z tego białego ustnika mała pije soczek, ale dziurka jest tam duża moim zdaniem jak dla 6 miesięcznego malucha do picia, ale do kaszki to chyba będzie ok, choć nie wiem czy kaszkę sie będzie dobrze z tego jadło, bo to jest dość sztywne, ale zobaczysz sama w sklepie

reklama
Do góry