reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

butelka czy piers ???

Chciałam wiedzieć jaką opcje karmienia wy wybrałyscie i którą uważacie za słuszna i dlaczego ???

• Wszystkich głosujących
    92
reklama

Noelia z tego co widze Twoja niunia ma juz roczek wiec to juz nie taki problem, bo na smoczek za duza a z ustnika pic nie musi, bo meze z normalnego kubeczka ;) wiec sie nie martw

Ja akurat kupiłam w hurtowni z artykułami dziecięcymi ale widziałam je w zwykłych sklepach dla dzieci.
Miłego wieczorku :)

noelia tez mi sie wydaję że lepiej juz ją uczyc pic z kubka, Majka czasami pije ze szklaneczki i nawet jej to jakos idzie

Dziewczyny dzieki za extra opis SMOCZKA NIEKAPKA ;) :) tYLKO NIEWIEM CZY jASIEK BY SIE SKUSIł NA TAKIE COS ::) BO ON SIE PRZYZWYCZAIł DO ZWYKłEGO GUMIAKA :mad: I NIEMA BATA żEBY GO ODZWYCZAIC >:D

a ja sie wsciekalam przed chwila ze mlody prawie wcale nie zjadl o 20.00 i co sie dziwic jak wyzlopal prawie 200 ml picia ;) oczywiscie z kubeczka :)

Jak nie spróbujesz to się nie dowiesz ;) :laugh: A ja zazdroszczę bo co się muszę teraz nagimnastykować zeby smyka z butelki nakarmić. Na noc jak tatus karmi nie ma problemu, bo Marcinek jest zaspany i jakoś idzie bez problemu (chociaż boję się ze nadejdzie wieczór że zaprotestuje). Ale w ciągu dnia kaszkę? Tylko łyżeczką ;) :p

Ania my kaszke jak jemy w trakcie dnia to tez lyzeczka ale wieczorem to chce zeby szybciej spac poszedl wiec daje mu z butli ;)

reklama
Maciek dla odmiany wogóle nie lubi jesc łyżeczka co sie musze nagimnastykowac aby zjadł deserek...

Do góry