reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

butelka czy piers ???

Chciałam wiedzieć jaką opcje karmienia wy wybrałyscie i którą uważacie za słuszna i dlaczego ???

• Wszystkich głosujących
    92
reklama

Noelia z tego co widze Twoja niunia ma juz roczek wiec to juz nie taki problem, bo na smoczek za duza a z ustnika pic nie musi, bo meze z normalnego kubeczka ;) wiec sie nie martw

Ja akurat kupiłam w hurtowni z artykułami dziecięcymi ale widziałam je w zwykłych sklepach dla dzieci.
Miłego wieczorku :)

noelia tez mi sie wydaję że lepiej juz ją uczyc pic z kubka, Majka czasami pije ze szklaneczki i nawet jej to jakos idzie

Dziewczyny dzieki za extra opis SMOCZKA NIEKAPKA ;) :) tYLKO NIEWIEM CZY jASIEK BY SIE SKUSIł NA TAKIE COS ::) BO ON SIE PRZYZWYCZAIł DO ZWYKłEGO GUMIAKA :mad: I NIEMA BATA żEBY GO ODZWYCZAIC >:D

a ja sie wsciekalam przed chwila ze mlody prawie wcale nie zjadl o 20.00 i co sie dziwic jak wyzlopal prawie 200 ml picia ;) oczywiscie z kubeczka :)

Jak nie spróbujesz to się nie dowiesz ;) :laugh: A ja zazdroszczę bo co się muszę teraz nagimnastykować zeby smyka z butelki nakarmić. Na noc jak tatus karmi nie ma problemu, bo Marcinek jest zaspany i jakoś idzie bez problemu (chociaż boję się ze nadejdzie wieczór że zaprotestuje). Ale w ciągu dnia kaszkę? Tylko łyżeczką ;) :p

Ania my kaszke jak jemy w trakcie dnia to tez lyzeczka ale wieczorem to chce zeby szybciej spac poszedl wiec daje mu z butli ;)

reklama
Maciek dla odmiany wogóle nie lubi jesc łyżeczka co sie musze nagimnastykowac aby zjadł deserek...

Do góry