reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

butelka czy piers ???

Chciałam wiedzieć jaką opcje karmienia wy wybrałyscie i którą uważacie za słuszna i dlaczego ???

• Wszystkich głosujących
    92
canpol ma tą serię balonik i do niej można dokupic końcówke jak do kubka niekapka, od 6 i 12 miesiąca, ale od 6 i tak jest duża ta dziura według mnie, no ale majka zdolniacha nauczyłą sie pić ;D

reklama
cześć
mam taki "kubek treningowy" z serii balonik chyba własnie, on jest od 6 miesiąca - mój maluch nie ma jeszcze skończonych 5, jak myślicie, można już z tym zaryzykować? a może są jakieś niekapki dla młodszych dzieci?
(no fajna zmiana tematu, tylko teraz to już w ogóle nie na temat wątku... :p )

hej hej.....jasne ze mozna....moj synek mial niecale 5 miesiecy jak mial pierwsza lekcje picia z kubka ale nie niekapka tylko kapka.....i iwesz co??? teraz juz sam pije, co prawda zalewa sie na maxa ale trening czyni mistrza :)
ithildin pisze:
cześć
mam taki "kubek treningowy" z serii balonik chyba własnie, on jest od 6 miesiąca - mój maluch nie ma jeszcze skończonych 5, jak myślicie, można już z tym zaryzykować? a może są jakieś niekapki dla młodszych dzieci?
(no fajna zmiana tematu, tylko teraz to już w ogóle nie na temat wątku... :p )

smoczek niekapek??? ja slyszlaam tylko o ustniku niekapku do butelki ale o smoczku....hmmmm....smoczki to nie moja dziedizna ;)

ja miałam taki smoczek z canpola, kształt jak ustnik z niekapka, tylko to był smok silikonowy, dostalismy go od kumpla i nigdzie nie moglismy kupic drugiego

Osmoczku niekapku też nie słyszałam??
A moje dziewczę nie umie pić z kubka niekapka ten ustnik jest za duży i pociągnąć nnie umie,spróbuję jeszcze ze zwykłym kubeczkiem z ustnikiem ,tylko napewno będzie cała mokra.

reklama
L4dY-bIrd pisze:
ale dziewczyny ...mi chodzi o smoczek niekapek ! ::) ::) ::) ::) ::)

takie robi NUBY...

index.jpg

pasuja do standardowych butelek, ale wg mnie one sa zbyt krotkie...
Krystian nie wiedzial co z tym w ogole robic... ;)

Do góry