reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

butelka czy piers ???

Chciałam wiedzieć jaką opcje karmienia wy wybrałyscie i którą uważacie za słuszna i dlaczego ???

• Wszystkich głosujących
    92
canpol ma tą serię balonik i do niej można dokupic końcówke jak do kubka niekapka, od 6 i 12 miesiąca, ale od 6 i tak jest duża ta dziura według mnie, no ale majka zdolniacha nauczyłą sie pić ;D

reklama
cześć
mam taki "kubek treningowy" z serii balonik chyba własnie, on jest od 6 miesiąca - mój maluch nie ma jeszcze skończonych 5, jak myślicie, można już z tym zaryzykować? a może są jakieś niekapki dla młodszych dzieci?
(no fajna zmiana tematu, tylko teraz to już w ogóle nie na temat wątku... :p )

hej hej.....jasne ze mozna....moj synek mial niecale 5 miesiecy jak mial pierwsza lekcje picia z kubka ale nie niekapka tylko kapka.....i iwesz co??? teraz juz sam pije, co prawda zalewa sie na maxa ale trening czyni mistrza :)
ithildin pisze:
cześć
mam taki "kubek treningowy" z serii balonik chyba własnie, on jest od 6 miesiąca - mój maluch nie ma jeszcze skończonych 5, jak myślicie, można już z tym zaryzykować? a może są jakieś niekapki dla młodszych dzieci?
(no fajna zmiana tematu, tylko teraz to już w ogóle nie na temat wątku... :p )

smoczek niekapek??? ja slyszlaam tylko o ustniku niekapku do butelki ale o smoczku....hmmmm....smoczki to nie moja dziedizna ;)

ja miałam taki smoczek z canpola, kształt jak ustnik z niekapka, tylko to był smok silikonowy, dostalismy go od kumpla i nigdzie nie moglismy kupic drugiego

Osmoczku niekapku też nie słyszałam??
A moje dziewczę nie umie pić z kubka niekapka ten ustnik jest za duży i pociągnąć nnie umie,spróbuję jeszcze ze zwykłym kubeczkiem z ustnikiem ,tylko napewno będzie cała mokra.

reklama
L4dY-bIrd pisze:
ale dziewczyny ...mi chodzi o smoczek niekapek ! ::) ::) ::) ::) ::)

takie robi NUBY...

index.jpg

pasuja do standardowych butelek, ale wg mnie one sa zbyt krotkie...
Krystian nie wiedzial co z tym w ogole robic... ;)

Do góry