reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Budowy i remonty czyli ciężarówki na wykończeniu :P

pokoik dla małego gotowy i wygląda mniej więcej tak

13.jpg14.jpg18.jpg19.jpg

a tu jeszcze kołyska co stoi w naszym pokoju

9.jpg

reklama
Aneta ,bardzo mi się podoba pokoik-bardzo ładne te mebelki i kolor ścian :)I musi być duzy ten pokój bo wszystko się zmieściło łącznie z wózkiem.

cynamonka my mamy mniej gruzu do wywiezienia, ale zawsze coś
mysza właśnie miałam pisać, ze może to jakoś osłonić, zamaskować
aneta no kochana ty już w pełnej gotowości a ja w długim czarnym lesie, żeby nie napisać w d..., ale pozytywna ta tapeta, fajnie wyszło

My dziś pojechaliśmy do domu, fachmani działają, tak jak pisałam na ogólnym zabrali prawo jazdy fachmanowi bo był na promilu a ja naparwdę myślę, że to dobrze, bo jednak więcej szkody może zrobić komuś innego, może teraz będzie chciał przyspieszyć

aneta bardzo podoba mi sie pokoik Michasia:)sliczne kolorki i mebelki tez w moim stylu!!!nic tylko rodzic!!!

reklama
Aneta zielono mi!!!! :) chyba lubisz ten kolor;) twojemu synkowi też się spodoba. ślicznie
Asieńka no niestety nie Polak tylko Norweg hehe ale takie niedoróbki w wynajmowanych mieszkaniach to standard zarównow Pl jak i w No

u mnie zmiana planów. miała być przeróbka w sypilni ale zrezygnowaliśmy bo sie nikomu nie chciało tapety kleić heh i pozamienialiśmy pomieszczenia poprzenosiliśmy meble, troche dokupiliśmy i jeszcze tylko M ścianke postawi w salonie żeby wydzielić oddzielny aneks sypialny dla nas i bebe. i tak zyskam dodatkowo graciarnio-garderobe której mi tu strasznie brakowało:) mam nadzieje że w przyszłym tyg wszystko będzie gotowe i też się pochwalę jakąś fotką;)
zdenerwowałam sie wczoraj bo chciałam sobie dokupić jeszcze stół i NIC mi sie nie spodobało... taki jakiś dziwny gust mają ci norwedzy... ale nie ustaje w poszukiwaniach i mma nadzieje że wreszcie sie jakiegoś dorobie

Ostatnia edycja:
Do góry