reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Budowy i remonty czyli ciężarówki na wykończeniu :P

reklama
dzięki dziewczyny
bbutterfly mebelki z BRW,nazywają się Ogral
tetina sofa też z BRW, kolory tapiecerki,poduch sama mozesz oczywiście wybrać,a kolorów i wzorów mieli pełno, 1100 kosztowała

to Wam jeszcze pokaze co na suficie M sobie zrobił,podwieszaną płytę podświetlaną zielonymi diodami,w dzień to fajną taką zielonkawą poświatę daje ale wieczorem to to takie oczojemne haha, moja siostra się śmieje że chcemy z synka żabę zrobić:-D

21.jpg

pokoik piękny,a my dopiero na początku drogi (wylewki,ściany i sufity) a gdzie tam do końca ;( chociaz firma zobowiazała się że na wrzesień będzie dom do wejścia ach na sam koniec ale cóż czekam wytrwale i podpatruje Wasze pokoje :) Pozdrawiam

aneta super ten pokoik bardzo mi się podoba ta zieleń :) i widzę że masz też pościelki amy z żyrafką mam ten sam kolor prałaś ochraniacz też?? albo wypełnienie?? jeśli tak to czy nic się z tym nie dzieje??

aneta super ten pokoik bardzo mi się podoba ta zieleń :) i widzę że masz też pościelki amy z żyrafką mam ten sam kolor prałaś ochraniacz też?? albo wypełnienie?? jeśli tak to czy nic się z tym nie dzieje??

prałam tylko poszewki a wypełnienie i ochraniacz przewietrzyłam na wiaterku na balkonie :))

aneta no to widzę, ze wasz synek musi polubić kolor zielony - nie ma wyjścia

U nas jakoś to wszystko idzie, ale powoli. Ma ma urlop od początku tygodnia, coś tam jeździ robi,ale wiecie jak to jest czas ucieka a roboty nie widać

a ja dzisiaj kupiłam wreszcie komodę w ikei. M pojechał na popołudnie do pracy a ja sama ją skręciłam do kupy :-D ale jestem z siebie dumna:-p bo dopiero pod koniec mnie szlag trafiał :zawstydzona/y: Jutro pakuję małą z ciuszkami i robię przemeblowanie w pokoju :-) .

Ja tez lubie skrecac mebelki z Ikei, na swoim kacie mam nawet kanape ( juz w ciazy wtedy bylam:-)).
Co do remontu wczoraj przybyl mi taras i jestem mega zadowolona, dzis facet kladzie tynk w kuchni i jadalni. Jeszcze trzeba tylko drzwi przesunac, wyszlifowac wszystko i gotowe., ha ha. Mozna wylewac podloge, czekac az wyschnie, klasc kaflle.... No zdazymy chyba na sierpien.

reklama
ja wczoraj wreszcie kupiłam po długich i ciężkich poszukiwaniach stół:) koniec jedzenia na kanapie! jeszcze tylko jedna ścianka musi stanąć w salonie i musze zrobić porządek w "nowym" gabinecie męża i grubsze sprawy zrobione potem juz tylko drobiazgi.

Do góry