reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Budowy i remonty czyli ciężarówki na wykończeniu :P

Ewcik no ja nie jestem jakoś specjalnie rozwinięta w kwestiach remontowych-ja patrzę przede wszystkim na wygląd i trwałosć- tak wiem, wstyd, ale cóż:-)

reklama
kochana, jaki tam wstyd!ja też prawie w ogóle nie zorientowana w sprawach budowlanych, jednak o tych farbach tyle się akurat dowiedziałam, jak wykańczaliśmy mieszkanku teraz:rolleyes2:

Co do farb, to ja chciałam Flugger, ale w końcu porównałam z Dekoralem ale takim lepszym chyba sigma. Nasi fachmani polecali i póki co jestem bardzo zadowolona.

mysza moi znajomi bardzo narzekali na dekorale, jak malowaliśmy mieszkanie 2 lata temu to wzięliśmy duluxa i choć kolory ładne i taka do kuchni zmywalna farba dobrze się sprawdza to w pokojach powyłaziły nam takie smugi od kabli, to oznacza że nie było dobrze zagruntowane
ewcik nie znam w ogóle tej firmy
ewelad 4 razy malowanie w ciągu roku :szok:
mruczka mi po głowie chodzi ten fluger, a jeszcze ta tikurilla

No nic zrobimy rozeznanie rynku

pewnie co niektorym sie teraz narażę, ale ja tam wole tapety;-)szczegolnie te tzw. na flizelinie. Wzorow i kombinacji jest tysiace, tapetuje sie ekspresowo i dziecinnie prosto, bo klejem smaruje sie tylko sciany, bez smarowania tapety;-)naprawde polecam, mozna uzyskac swietny efekt, no i bardziej dlugotrwaly niz przy malowaniu;-)

ewelad fajna pasja
iwusia a dlaczego masz się komuś narażać, u mnie gdzieniegdzie będa tapety, ale wszedzie się ich nie klei zwłaszcza tych ozdobnych

reklama
Mysza no i zrobione:-) super:-) fajne to coś w koła (zasłonki?) w oknach i do tego na łóżeczku:-) czyli Nina może przybywać:-D

Do góry