reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BTHCG PRZYROST - POMOCY

Marcik1987

Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny! Czy są tu osoby z cukrzycą taką od wielu lat? Bardzo potrzebuje z kimś pogadać! Ja choruję od dzieciństwa, ciąża póki co rozwija się książkowo- ale cukry bardzo szaleją:(( proszę pomocy!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Rozwiązanie
Acard mi pomógł, moj krwiak nie byl duży ale acard pomógł się go pozbyć, spytaj na wizycie u gina
Tylko po Acardzie mogą nasilać się krwawienia, jeśli krwiak będzie krwawił i wszystkie inne plamienia np.podczas badania na fotelu. Ja brałam Acard 2 lata przed ciążą i potem do 36 TC, miałam krwiaka, który krwawił i wszystkie krwawienia i plamienia pomimo końskich dawek luteiny się przez niego nasilały a co za tym idzie nasilały mój stres.
Też miała Pani takie wachania w zaledwie 2 tygodnie? Ja jestem w 6 tygodniu ciąży- to dziecko to moje największe marzenie! Czy przez te dwa tygodnie mogłam już mi wyrządzić krzywdę?
mi aż tak nie poszło do góry, ale taki niepokój i stres jest dla płodu i dziecka gorsze, proszę się tak nie stresować wszystko powinno być ok😊

reklama
Ja dziś beta 380 i idę sprawdzać za 2 dni, tsh wzrosło z 2.0 do 3.1 biorę letorox 4 x 75 3 x 50 i po dzisiejszej konsultacji endokrynolog kazała brać 7 x 75 no i za 3 tyg sprawdzam tsh i moze będzie mi zwiększać dawkę. 3mam kciuki za wszystkich. U mnie to cud.. Po 2 latach starań, po 3 iui, przed in vitro w trakcie odpoczynku w cyklu naturalnym pyklo =D

reklama
Ja dziś beta 380 i idę sprawdzać za 2 dni, tsh wzrosło z 2.0 do 3.1 biorę letorox 4 x 75 3 x 50 i po dzisiejszej konsultacji endokrynolog kazała brać 7 x 75 no i za 3 tyg sprawdzam tsh i moze będzie mi zwiększać dawkę. 3mam kciuki za wszystkich. U mnie to cud.. Po 2 latach starań, po 3 iui, przed in vitro w trakcie odpoczynku w cyklu naturalnym pyklo =D
I jak Twoja bthcg? Rośnie? Trzymam kciuki cały czas!!!

Do góry