reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BTHCG PRZYROST - POMOCY

Marcik1987

Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny! Czy są tu osoby z cukrzycą taką od wielu lat? Bardzo potrzebuje z kimś pogadać! Ja choruję od dzieciństwa, ciąża póki co rozwija się książkowo- ale cukry bardzo szaleją:(( proszę pomocy!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Rozwiązanie
Acard mi pomógł, moj krwiak nie byl duży ale acard pomógł się go pozbyć, spytaj na wizycie u gina
Tylko po Acardzie mogą nasilać się krwawienia, jeśli krwiak będzie krwawił i wszystkie inne plamienia np.podczas badania na fotelu. Ja brałam Acard 2 lata przed ciążą i potem do 36 TC, miałam krwiaka, który krwawił i wszystkie krwawienia i plamienia pomimo końskich dawek luteiny się przez niego nasilały a co za tym idzie nasilały mój stres.
reklama
hej! Gratulacje! Ja miałam bardzo długo takie przyrosty nie po 66% a po 170%! Myslalam, ze to może ciaza bliźniacza 😀 Ale nie! Bardzo silna ciaza się okazało:-) wcześniej tez niestety poroniłam. Aktualnie jestem w 18 tc i życzę Wam powodzenia 😘
Wielkie dziękuje za te słowa, dodały mi one siły i nadziei:) bardzo serdecznie gratuluje ciąży! Jak się Pani czuje?

Wielkie dziękuje za te słowa, dodały mi one siły i nadziei:) bardzo serdecznie gratuluje ciąży! Jak się Pani czuje?
dziękuje, ja nawet sprawdzałam to później to miałam przyrosty te początkowe 280% i później właśnie długo pamiętam było po 170% martwiłam się czy wszystko ok, a potem ze chyba ciąża bliźniacza, ale okazało się, ze jedno dzieciątko. Czujemy się ok, aktualnie jesteśmy w 19 tc, martwię się tylko, ze raz czuje ruchy, a raz nie i czekam całymi dniami żeby coś poczuć. Na szczęście jutro już wizyta i bede spokojniejsza, a za tydzień połówkowe prenatalne badanie, a ja u Ciebie jak się czujesz ? Wszystko ok?😙

dziękuje, ja nawet sprawdzałam to później to miałam przyrosty te początkowe 280% i później właśnie długo pamiętam było po 170% martwiłam się czy wszystko ok, a potem ze chyba ciąża bliźniacza, ale okazało się, ze jedno dzieciątko. Czujemy się ok, aktualnie jesteśmy w 19 tc, martwię się tylko, ze raz czuje ruchy, a raz nie i czekam całymi dniami żeby coś poczuć. Na szczęście jutro już wizyta i bede spokojniejsza, a za tydzień połówkowe prenatalne badanie, a ja u Ciebie jak się czujesz ? Wszystko ok?😙
Ja się bardzo dobrze czuje , Dziekuje. Oby tez u mnie był zarodek i serducho:) to moje marzenie! Mam trochę lekarstw od lekarzy i zastrzyki ...zobaczymy za tydzień w piątek :)) trzymam tez bardzo mocno kciuki za Ciebie! Gdybym mogła w czymś pomoc- śmiało pisz:)) pięknej niedzieli:))

Ja się bardzo dobrze czuje , Dziekuje. Oby tez u mnie był zarodek i serducho:) to moje marzenie! Mam trochę lekarstw od lekarzy i zastrzyki ...zobaczymy za tydzień w piątek :)) trzymam tez bardzo mocno kciuki za Ciebie! Gdybym mogła w czymś pomoc- śmiało pisz:)) pięknej niedzieli:))
Wzajemnie milej niedzieli :* Daj znac jak u Ciebie wszystko bedzie sie rozwijalo, najlepiej na pw 😘

Hej dziewczyny, byłam tutaj na forum w sierpniu....po raz 3 poroniłam w tym roku...aż tu niespodzianka!! Trafiłam do kliniki INVICTA w Słupsku - worek pieniędzy na badania genetyczne itd. ( badania są w toku). Pani doktor przy badaniu ginekologicznym zauważyła, że być może jestem w ciąży i okazało się z bthcg tego samego dnia będąc jeszcze w klinice wynik dodatni. 20.10.2020 miałam wynik 36,9 dwa dni później 22.10.2020 77,960 a dziś jestem w szoku.... mamy 26.10.2020 a ja mam wynik 661,00!!! Czy to oznacza że teraz coś tez jest nie w porządku? przyrost to 191% dziewczyny czy któraś z Was miała taki przypadek?
Cześć dziewczyny!!! Dziś robiłam Bthcg i mam prawie 8000 tys:) wiec chyba nie jest zle :) ale mam za to inny problem... biorę od dawna letrox 75 i będąc na początku ciazy 22.10.2020 miałam wyniki 0,424 czyli norma książkowa ,a dziś 03.11.2020 mam wynik ponad 5,278! Szybko zareagowałam i endokrynolog od jutra kazał mi brać na przemian co drugi dzień 125 i 100 letrox! Czy któraś z Was tak miała? Taki wzrost? Czy mogę przez to poronić? Matko pomocy!!!!

Cześć dziewczyny!!! Dziś robiłam Bthcg i mam prawie 8000 tys:) wiec chyba nie jest zle :) ale mam za to inny problem... biorę od dawna letrox 75 i będąc na początku ciazy 22.10.2020 miałam wyniki 0,424 czyli norma książkowa ,a dziś 03.11.2020 mam wynik ponad 5,278! Szybko zareagowałam i endokrynolog od jutra kazał mi brać na przemian co drugi dzień 125 i 100 letrox! Czy któraś z Was tak miała? Taki wzrost? Czy mogę przez to poronić? Matko pomocy!!!!
ja tez miałam przyrosty tsh, zbijesz tabletkami i bądź pod kontrola endokrynologa, wszystko będzie ok 😊

reklama
Jeśli szybko zmieniłaś dawke powinno byc ok. Mi w ciazy skoczylo do 3,72 i po 2 tygodniach brania letroxu 100mg mialam 1,60

Do góry